Vučićević: Ja ću da uhapsim Rodića!

Režimski novinar i vlasnik "službenog glasnika" preti

Vučićević: Ja ću da uhapsim Rodića!

Društvo -
Poznati režimski novinar "pohvalio" se na svom uređivačkom kolegijumu da će da "strpa" vlasnika Kurira u zatvor

BEOGRAD - Dragan J.Vučićević poznati režimski novinar i vlasnik "službenog glasnika" zvanog "Informer" "pohvalio" se jutros svojim saradnicima kako će baš on da uhapsi Aleksandra Rodića, vlasnika Kurira!

Vučićević je jutros na uredničkom kolegijumu rekao saradnicima da će da uhapsi Rodića.

- Vučko se hvalio urednicima jutros na kolegijumu da će se lično postarati da vlasnik Kurira završi iza rešetaka i da on to može da "završi" - kaže izvor našeg lista i dodaje da se Vučićević sav uneo u, kako je on vikao, "rat s Kurirom".

- Mi smo tamo svi protiv toga što radi Vučićević i mi se trudimo da ne učestvujemo u tome iako od nas traži da dostavljamo informacije o Rodiću. Znamo da izmišlja, ali smo nemoćni. Kad god vi nešto o njemu napišete on urla po redakciji - kaže naš izvor koji je bio na sastanku.

On ističe da se Vučićević često konsultuje telefonom s nekim kad piše o Rodiću, ali da ne znaju o kome je reč.

A tako je dobio nalog od gazde Dragana Đilasa da na naslovnu sutrašnjeg "službenog glasnika" pusti Gorana Ješića da pljuje po Aleksandru Rodiću.

- Đilas je bukvalno poludeo kada je video da je Kurir objavio kako je prebio tasta Bobana Pelevića pred suprugom Ivom i trogodišnjom ćerkicom. Pa je onda tražio da Ješić kaže kako je navodno Aleksandar Rodić uzeo tri miliona evra od Metals banke i nije ih vratio. Naravno, zadatak da to pusti dobio je Vučićević, koji u "Informeru" nije smeo ni slova da napiše o tome kako Đilas bije sve redom iako je to bilo i u ostalim novinama - rekao je naš izvor.

Podsetimo, Vučićević je, kao prava režimska batina, napao Kurir pošto smo se usudili da kritikujemo vlast. Vlasnik "službenog glasnika" odmah je počeo sa napadima pošto je Kurir objavio tekstove o Fondaciji prve dame Dragice Nikolić koja je u neobično kratkom roku uspela da prikupi sedam miliona evra od sumnjivih dobrotvora, među kojima su i poznati tajkuni.

Vučićević Ja sam organizator napada na Ameriku

Dragan J.Vučićević, glavni urednik Informera, za Kurir je izjavio da je monstruozna laž da je rekao da će uhapsiti Aleksandra Rodića.

- A da bih vam pomogao da i u narednim danima imate o čemu da pišete, pošto vam ponestaje tema, ubio sam i Džona Kenedija, organizator sam atentata na Olofa Palmea, ako uopšte znate ko je on, i stojim iza napada na kule bliznakinje u Njujorku - rekao je Vučićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track