SRAMOTA U SREMSKOJ MITROVICI: Ukradena kutija sa dobrovoljnim prilozima za Draganinu operaciju!
Foto: Ozon

Odneli novac za lečenje

SRAMOTA U SREMSKOJ MITROVICI: Ukradena kutija sa dobrovoljnim prilozima za Draganinu operaciju!

Društvo -
Kada mi je javljeno da je kutija ukradena ostala sam bukvalno u šoku, potpuno zatečena i razočarana, navela je Dragana Jovanić

SREMSKA MITROVICA – Kutija za dobrovoljne priloge u koju su građani stavljali novčanu pomoć za lečenje Dragane Jovanić u subotu je ukradena. Kutija nazvana “Za Draganin korak” koju je u novembru mesecu postavila Draganina prijateljica, u samom centru grada bila je samo jedna od nekoliko kutija koje su postavljene po gradu i u nekoliko lokala.

Prema rečima Dragane Jovanić za krađu kutije saznala je nakon vikenda, a ceo slučaj je tek danas prijavljen policiji.

Foto: Ozon radio.rs
Foto: Ozon radio.rs

“Kada mi je javljeno da je kutija ukradena ostala sam bukvalno u šoku, potpuno zatečena i razočarana”, rekla je Jovanić i dodala da se nada da će počinioci biti otkriveni s obzirom da je kutija ukradena u samom centru grada, a da tu pojedini lokali imaju video nadzor, piše Ozon radio.

Tokom prošle godine čak dve kutije za dobrovoljne priloge namemenjenh za lečenje Dragane opljačkane, ali je jedina koja je celokupno odneta.

Dragana Jovanić je 2009. godine doživela saobraćajnu nesreću, čija je posledica kvadriplegija, odnosno oduzetost sva četiri ekstremiteta i od tada do danas, ova mlada i lepa devojka vezana je za krevet. Tretman matičnim ćelijama košta 10.000 evra. Do sada Dragana je imala jedan tretman, a po preporuci lekara drugi tretman bi trebao da se obavi u aprilu mesecu ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja