ZAHLAĐENJE: Ujutru mraz, tokom dana olujni vetar!
Foto: AP Photo

Vreme narednih dana

ZAHLAĐENJE: Ujutru mraz, tokom dana olujni vetar!

Društvo -
Duvaće jak jugoistočni vetar, a najniža temperatura biće oko minus dva stepena, a najviša oko četiri stepena

BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutro biti slab i umeren mraz, ponegde po kotlinama magla, u toku dana iznad većeg dela zemlje biće suncano, a najviša dnevna temperatura biće do pet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Timočkoj krajini biće oblačno, uz mogućnost slabog snega.

Duvaće vetar slab i umeren istočni i jugoistočni slab i umeren, u košavskom području jak, a u južnom Banatu povremeno i olujni. Najniža temperatura biće od minus osam do minus dva stepena, najviša od nule do pet stepeni, a u Timočkoj Krajini oko minus dva stepena.

U Beogradu će sutra ujutro biti slab mraz, tokom dana sunčano, hladnije i vetrovito. Duvaće jak jugoistočni vetar, a najniža temperatura biće oko minus dva stepena, a najviša oko četiri stepena. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, do 24. februara u Srbiji će jutra biti hladna, ponegde po kotlinama magla, u toku dana pretežno sunčano.Vetar će u sredu biti u slabljenju i skretanju na severni, severozapadni.

U sredu ujutro u većini mesta umeren mraz, dnevna temperaturaispod prosečnih vrednosti, od četvrtka u manjem postepenom porastu, a krajem perioda očekuje se naoblačenje koje će usloviti mestimično kišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track