Dragi vozači, korisnici android aplikacije Kurira, imate pravo na besplatan tehnički pregled

Samo u aprilu

Dragi vozači, korisnici android aplikacije Kurira, imate pravo na besplatan tehnički pregled

Društvo -
Dovoljno je da na bilo kojoj poslovnici Henex tehničkog pregleda pokažete da ste korisnik Kurir Android aplikacije da bi ostvarili pravo na gore navedeni benefit

Preduzeće Henex tehnički pregledi već šestu godinu za redom stoji na usluzi Beograđanima za usluge tehničkog pregleda i registracije motornih vozila.U preko osam poslovnica na teritoriji Beograda ( Čukarica, Novi Beograd, Zvezdara, Kumodraž ) godišnje preko 25.000 Beograđana registruje svoje vozilo na linijama tehničkog pregleda Henexa. U svim poslovnicama instalirana je najsavremenija oprema za obavljenje tehničkog pregleda vozila, što olakšava i ubrzava rad i daje preciznije rezultate. Bezbednost u saobraćajuNeretko, vozači nisu ni svesni koliki je značaj po bezbednost u saobraćaju ima da se na ispravan način prekontroliše njihovo vozilo. Time čuvaju sebe i svoje najmilije koje voze ali i druge učesnike u saobraćaju. Na žalost. zbog ubitačnog tempa koji život u prestonici nameće, nesvesni rizika, odlučuje se da koriste usluge pojedinih pravnih subjekata koji izdaju registracioni list a da prethodno nisu ni videli ni pregledali vozilo. A uslugu tehničkog pregleda pri tom plate. Dragi vozači, ako već nešto plaćate onda to i iskoristite, ako ne zbog logičnog i finansijkog aspekta, onda svakako zbog bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Akcija KuriraDa bi uticali na svest vozača koliko je bitno da se na tehnički pregled zaista dođe i isti obavi, u toku meseca aprila u saradnji sa Henex tehničkim pregledima , Kurir je obezbedio da svi korisnici android aplikacije Kurira imaju pravo na besplatan tehnički pregled pri registraciji svog vozila. Dovoljno je da na bilo kojoj poslovnici Henex tehničkog pregleda pokažete da ste korisnik Kurir android aplikacije da bi ostvarili pravo na gore navedeni benefit. Čitaocima internet portala će isto biti omogućeno da preko linka ili putem sms poruke dobiju mogućnost da ostvare pravo na besplatan tehnički pregled......Registracija bez odlaska u MUPRešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova Henex tehnički pregledi je među prvima u Srbiji osposobljeno da u svakoj poslovnici ima ovlašćenog pravnika koji na licu mesta izdaje registracione nalepnice. To u mnogome olakšava posao vozačima jer na jednom mestu, za samo nekoliko minuta registruju svoje vozilo bez odlaska u stanicu policije. Pri tom nisu potrebna nikakva ovlašćenja niti to dodatno povećava trošak registracije vašeg ljubimca na četiri točka. Kako u svim poslovnicama postoje i uplatna mesta pošte, to znači da, po ugledu na evropske zemlje, na jednom mestu završavate kompletnu proceduru oko registracije vašeg vozila, bez dosadašnjih čekanja u redovima.Pored brze i efikasne procedure oko registracije vozila istu u svim poslovnicama Henex tehničkih pregleda možete platiti na šest rata bez kamate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track