VRUĆINA SE NASTAVLJA: Danas veoma toplo, temperatura do 37 stepeni
Foto: Tanjug Dragan Stanković

Vremenska prognoza

VRUĆINA SE NASTAVLJA: Danas veoma toplo, temperatura do 37 stepeni

Društvo -
I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a uz lokalni razvoj oblačnosti, na širem području grada mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom i sa najvišom dnevnom temperaturom od 33 do 37 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 17 do 24 stepena, a vetar će biti slab, pretežno istočni i jugoistočni.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a uz lokalni razvoj oblačnosti, na širem području grada mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 24, najviša dnevna oko 35 stepeni, a vetar će biti slab, istočni i jugoistočni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 14. avgusta, biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 32 do 36 stepeni i sa ređom pojavom popodnevnih pljuskova i grmljavina, uglavnom u planinskim predelima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track