Otvoren ATLAS ekskluzivni salon nameštaja u Beogradu
Foto: PR

Otvoren ATLAS ekskluzivni salon nameštaja u Beogradu

Društvo -

Kompanija Atlas nastavlja da širi mrežu svojih maloprodajnih objekata, i svoje sugrađane je obradovala novim ekskluzivnim salonom nameštaja u Beogradu, koji se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69a, preko puta Kombank Arene.U saradnji sa italijanskim brendom Pensarecasa predstavljen je koncept nameštaja koji sanjate, po pristupačnim cenama. U salonu koji se prostire na 1.500 kvadratnih metara očekuju vas dizajnerska rešenja kompletno opremljenih stanova različitih kvadratura, kuhinje sa tehnikom, spavaći blokovi sa garderoberima, dnevni boravci, sofe i ugaone garniture, dečje sobe i asesoari.

ATLAS salon zadovoljava sve zahteve za kompletno opremanje stambenog prostora. Naši proizvodi su u potpunosti projektovani i proizvedeni u Srbiji i Italiji. Sve naše ponude nastaju pažljivim spajanjem tehničkih i estetskih rešenja kako bi što bolje zadovoljile svakog našeg kupca i pomogle mu u ostvarenju vlastitih zamisli. Naši dizajneri enterijera i arhitekte svakodnevno uz pomoć profesionalnog softvera nude našim kupcima brojne mogućnosti za opremanje stana, od kuhinje, preko spavaće do dnevne sobe.

Ukoliko imate nedoumica i manjak vremena prilikom opremanja vašeg doma iz snova, ne morate više brinuti. Našim kupcima nudimo kompletnu uslugu u pogledu mnogobrojnih rešenja za kompletno uređenje uz prepoznatljiv italijanski dizajn, transport do vašeg doma, viskok nivo servisne podrške, i montažu na licu mesta, po principu ključ u ruke.Posetite nas i zakažite vaš razgovor sa arhitektama i dizajnerima enterijera radnim danima i subotom od 10 do 21 čas i nedeljom u periodu od 10 do 18 časova. Na licu mesta se možete uveriti u kvalitet naših pločastih materijala, završne obrade, tekstura, koža i štofova. Više na www.atlasuzice.com i www.pensarecasa.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track