Igor Šanjević direktor Kurir televizije
Foto: Jovan Nedeljkov

Iskusni medijski profesionalac na čelu Kurir TV

Igor Šanjević direktor Kurir televizije

Društvo -

Ova televizija će biti pravo osveženje na medijskom nebu Srbije. Nešto što do sada nije viđeno, naglašava medijski stručnjak

BEOGRAD - Kurir TV, partnerska televizija Moje TV i „Adrija medija grupe“, zahuktava se s pripremama za početak emitovanja.Gledaocima će se predstaviti inovativnom i atraktivnom programskom šemom koju će potpisati dobro poznata, iskusna novinarska imena s Igorom Šanjevićem na čelu, dojučerašnjim izvršnim producentom programa televizije N1. Profesionalno medijsko iskustvo koje je sticao na RTS, Foksu, Prvoj, B92 i N1 preporučilo je Igora Šanjevića da bude direktor Kurir TV.

- Kurir TV biće pravo osveženje na medijskom nebu Srbije. Nešto što do sada nije viđeno. Za naše gledaoce spremamo bogat program, od informativnog i zabavnog do filmskog i igranog. Poznata TV lica u starim, ali i novim ulogama, nove forme i jedinstveni vizuelni identitet krasiće televiziju koja će sasvim sigurno ubrzo postati novi član porodice svojih gledalaca. Bićemo drugačiji, željni kritike i spremni na iskrenost, otvoreni za predloge i komentare.

Cilj je samo jedan, a to je da Kurir TV bude najbolji - tajnovit je Šanjević:- Gledaoci zaslužuju kvalitetnu televiziju koja će ispuniti sva očekivanja. Zato će partnerska televizija Moje TV i „Adrija medija grupa d. o. o.“ usmeriti ka Kurir TV iskustvo, poverenje i pažnju koju su godinama sticali, a koje potvrđuju tiraži, posetioci i gledaoci koji upravo ove medije doživljavaju kao sebi najbliže. Drago mi je što ću biti u timu koji će vrlo brzo postati jedna od najgledanijih televizija.

Uspešan u poslu

OD RATNOG REPORTERA DO IZVRŠNOG PRODUCENTA N1Igor Šanjević je karijeru započeo 1998. u Radio-televiziji Srbije, gde je bio dugogodišnji reporter. Iz RTS 2006. prelazi na televiziju Foks, gde je bio producent informativnog programa. Bio je i ključni producent u transformaciji Foksa u TV Prva. Imenovan je za savetnika generalnog direktora RTV B92 zaduženog za informativni program. Već naredne godine učestvovao je u podizanju TV N1, regionalnog partnera CNN, gde je bio izvršni producent programa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track