(FOTO) OBELELO U SRBIJI: Pao prvi sneg, pahulje na planinama i sutra!
Foto: AP

Opraštanje od jeseni

(FOTO) OBELELO U SRBIJI: Pao prvi sneg, pahulje na planinama i sutra!

Društvo -
U Beogradu će ujutro biti hladno s maglom a na širem području grada magla će se zadržati i pre podne. Sredinom dana očekuje se pretežno sunčano, a kasnije posle podne umereno naoblačenje

U našem regionu prve pahulje pale su na Durmitoru, gde je temperatura iznosila tek nešto iznad nule. Snežni pokrivač ipak se neće formirati, jer je najavljeno otopljenje.

Na Kopaoniku pada sneg, a trenutna temperatura iznosi -1°C. Tokom dana padala je i kiša koja se ledila pri tlu.

Posted by Weather2umbrella Co. on Thursday, October 22, 2015

Što se tiče Srbije, obelelo je na Kopaoniku i Goliji, a za sutraje najavljeno pretežno oblačno na jugu i jugoistoku ponegde s kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Posle podne očekuje se postepen prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, severni. Najniža temperatura od kretaće se 1 do 8 stepeni, najviša od 8 na jugu Srbije do 15 stepeni u Timočkoj Krajini.

Ево га и на Торнику...

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Thursday, October 22, 2015

U Beogradu će ujutro biti hladno s maglom a na širem području grada magla će se zadržati i pre podne. Sredinom dana očekuje se pretežno sunčano, a kasnije posle podne umereno naoblačenje. Vetar će biti slab, severni. Najniža temperatura kretaće se oko 6, na periferiji grada oko 2 stepena a najviša temperatura biće oko 13. U Srbiji će naredne nedelje biti ujutro magla a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, naročito na planinama. Sredinom naredne sedmice u košavskom području jugoistočni vetar će biti u pojačanju.

Стигао до комшилука ;)

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Thursday, October 22, 2015

U Beogradu će za vikend i početkom naredne sedmice ujutro biti hladno i magla koja će se na širem području grada zadržavati duže tokom prepodneva. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije. Sredinom sedmice očekuje se sunčano uz pojačanje jugoistočnog vetra. Temperatura će biti u daljem porastu.

Biometeorološka prognoza za petak, 23. oktobra 2015. Usled očekivane biometeorološke situacije, izvestan oprez se savetuje osobama sa srčanim, cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track