Sportska akademija: Prva škola sporta

Vredi

Sportska akademija: Prva škola sporta

Društvo -
U saradnji s Međunarodnim olimpijskim komitetom, organizovani su kursevi za trenere fudbala, košarke, rukometa, odbojke i vaterpola Sportske akademije, jedne od referentnih škola Međunarodnog olimpijskog komiteta- saopštili su u ovoj obrazovnoj ustanovi.

BEOGRAD - Stručnost iznad svega.

Sportska akademija osnovana je 1996. godine kao prva viša škola u oblasti sporta na teritoriji Srbije. Od tada pa do danas diplomiralo je više od 2.000 studenata na 30 sportskih grana.

- Kod nas je gostovalo više od 120 stručnjaka iz oblasti sporta. Štampano je više od 40 udžbenika i stručnih knjiga iz teorije i sportske prakse. Akreditacija Sportske akademije kao visoke škole strukovnih studija i studijskog programa sportskog trenera usledila je 2010, te akademija nastavlja sa svojom tradicijom u novoj školskoj 2011/2012. godini. Realizovana su 23 programa i strategija razvoja sportskih saveza, društava i klubova u Srbiji i inostranstvu. U saradnji s Međunarodnim olimpijskim komitetom, organizovani su kursevi za trenere fudbala, košarke, rukometa, odbojke i vaterpola Sportske akademije, jedne od referentnih škola Međunarodnog olimpijskog komiteta- saopštili su u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track