PODRŠKA FRANCUSKOJ U BEOGRADU: Sutra u 20 sati skup ispred francuske ambasade
Foto: Profimedia

ADEF poziva građane

PODRŠKA FRANCUSKOJ U BEOGRADU: Sutra u 20 sati skup ispred francuske ambasade

Društvo -
Udruženje diplomaca francuskog visokoobrazovnog sistema (ADEF) izrazili su žaljenje zbog terorističkih napada u Parizu i pozvali sve građane koji žele da izraze saučešće da se okupe sutra ispred francuske ambasade.

"U ime Udruženja diplomaca francuskog visokoobrazovnog sistema, izražavam najdublje saučešće porodicama nastradalih u napadima u Parizu, bratskom francuskom narodu, predsedniku i Vladi republike Francuske. Želimo da Francuska zna da je Srbija uz nju svim srcem i dušom, da će uvek tako biti, i da osećamo bol zajedno sa Vama. Nadamo se da će sloboda i život prevladati mračne sile u celom svetu. Najoštrije osuđujemo terorizam kao sredstvo za postizanje bilo kojih ciljeva i upućujemo poruku ljubavi, mira i tolerancije svim ljudima, našoj braći i sestrama, na svetu bez obzira na njihovu boju kože, religiju, jezik ili bilo koju drugu različitost", kaže Nikola Dragojlović, predsednik ADEF i poziva sve koji žale zbog terorističkih napada da se okupe sutra:

"Koristimo priliku da pozovemo sve građane Srbije da se u što većem broju okupimo u utorak 17. novembra 2015. godine u 20:00 sati ispred Francuske ambasade u Beogradu i pružimo podršku Francuskoj", objašnjava Dragojlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track