NAPAD NIJE SLUČAJAN: Otkriti ko stoji iza napada na Milenović i Ninića!
Foto: Fonet

Tatjana Babić

NAPAD NIJE SLUČAJAN: Otkriti ko stoji iza napada na Milenović i Ninića!

Društvo -
NOVI SAD - Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić izjavila je danas u Novom Sadu da je dobro što nadležni državni organi utvrđuju činjenice povodom napada na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović i da je potrebno što pre utvrditi motive i razloge tog napada

"Nama u agenciji napad na Miroslavu Milenović ne izgleda kao slučajnost, jer je pre samo tri meseca napadnut i saradnik Saveta Ivan Ninić", navela je Babić, a prenosi RTV. Ona je apelovala da se oba slučaja što pre reše i da se utvrdi ko stoji iza napada.

"Svi u Srbiji, a posebno mi koji se bavimo borbom protiv korupcije, moramo da se osećamo slobodno da možemo da iznosimo i kritičko mišljenje, a da to ne bude shvaćeno kao nekakav napad", kazala je Babić.

Predsednik Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Zoran Stojiljković podsetio je i na napad na dekana Fakulteta političkih nauka Iliju Vujačića. On je ocenio i da u Srbiji postoji "čudan scenario", po kojem za nekoliko stotina evra mogu da se angažuju batinaši i da se istragom nikada ne utvrde nalogodavci napada.

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije održao je danas redovnu sednicu u Skupštini Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track