Najnovije vesti

Luksuznim vozom od Istanbula do Budimpešte!

Dunav ekspres

Luksuznim vozom od Istanbula do Budimpešte!

Društvo
Prvi putnici rutom "Balkanski putnik" krenuće 3. juna iz Istanbula. Tura "Transilvanija" traje četiri dana i košta 3.430 evra po osobi

BEOGRAD - Britanska kompanija Lakšari trejn klab (Luxury Train Club) uskoro počinje organizaciju putovanja luksuznim vozom od Istanbula, preko Bugarske i Srbije, do Budimpešte. Putovanje od Istanbula do Budimpešte "Balkanski putnik" (Balkan Voyager), organizuje se u okviru ruta voza "Dunav ekspres" (Danube Express) koji će ići i preko Transilvanije i po Srednjoj Evropi.

Tokom ture "Balkanski putnik", biće organizovani poludnevni izleti u Plovdivu, Sofiji i Novom Sadu, u kojem će turisti, između ostalog, obići Petrovaradinsku tvrđavu. Za dva dana smeštaja u dvosobnoj luksuzno opremljenoj kabini zainteresovani treba da plate 990 funti (1.215 evra) po osobi. U vozu ima mesta za 50 putnika.Prvi putnici rutom "Balkanski putnik" krenuće 3. juna iz Istanbula. Tura "Transilvanija" od Budimpešte preko Kečkementa, Segešvara, Brašova, Velikog Trnova, Kazalaka do Istanbula traje četiri dana i košta 3.430 evra po osobi za dvokrevetnu kabinu ili 4.900 evra za samo jednu osobu, objavljeno je na sajtu kompanije Lakšari trejn klab.Zainteresovani mogu ići ovom rutom i suprotnom smeru, a prvi polazak iz Budimpešte je 30. maja. Za sledeću godinu je planirana i tura po Srednjoj Evropi tokom koje će "Dunav ekspres" obići Budimepštu, Beč, Bratislavu, Krakov i Prag, takođe po ceni od 3.430 evra po osobi za dvokrevetnu kabinu ili 4.900 evra za samo jednu osobu.

Spavaća kola sa pet zvezdica Spavaća kola sa pet zvezdica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...