Još nema većih gužvi

Još nema većih gužvi

Društvo -
Pojačan intenzitet saobraćaja i veće gužve očekuju se u prvim popodnevim časovima zbog završetka produženog, prazničnog vikenda

BEOGRAD - Na većini putnih pravaca saobraćaj je i dalje umerenog intenziteta, međutim pojačan intenzitet saobraćaja i veće gužve očekuju se u prvim popodnevim časovima zbog završetka produženog, prazničnog vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Gužve se takođe očekuju na naplatnima rampama i graničnim prelazima. Na graničnim prelazima za sada nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

Zbog radova na autoputu E-75, Beograd-Niš, kod Ražnja, vozila dvosmerno idu kolovoznom trakom iz smera Niša ka Beogradu, a kod petlje "Tranšped" u Beogradu, saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom koja vodi iz smera Beograda ka Nišu. Na autoputu E-75 zatvorena je petlja kod Inđije iz pravca Novog Sada. Na autoputu E-70, iz pravca Šida ka Beogradu, na delu petlje "Dobanovci", saobraćaj ide suprotnom stranom autoputa, od Beograda ka Šidu, a izlaz iz pravca Beograda na obilaznicu ka Ostružnici je zatvoren.

Do 15. juna potpuno je obustavljen saobraćaj na putu M-22.1 Beograd - Novi Sad, deonica Gladnoš-Inđija. Alternativa je put Inđija - Ruma - Irig - Novi Sad. Radovi su u toku na deonici puta M-19 između Debrca i Mišara u dužini od 16,6 kilometara, a na deonici tog puta Debrc-TE "Nikola Tesla-B", dužine 11 kilometara, vozila prolaze naizmenično. Na delu magistralnog puta M-5 kroz Ovčarsko-Kablarsku klisuru, saobraćaj se povremeno obustavlja na 20-25 minuta. Na putu M-5, deonica Boljevac-Selište, vozila prolaze naizmenično. Zbog radova na delu puta M-5 kroz Ovčarsko-Kablarsku klisuru saobraćaj se povremeno obustavlja na 20-25 minuta.

Na magistralnom putu M-21 Požega-Kosjerić, u mestu Divčevići, vozila prolaze naizmenično. Na magistralnom putu M-21, Prijepolje - Bijelo Polje, kod graničnog prelaza Brodarevo prema Crnoj Gori, saobraćaj se obustavlja od 9.30-12.30, od 14.30 -17.30 i od 22.00-03.00. Alternativni put je Prijepolje-Pljevlja-Mojkovac. Zbog radova saobraćaj je potpuno obustavljen na deonici puta M-25 Merdare-Prokuplje-Niš i usmerava se na lokalni put u dužini od 3,4 kilometra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track