VASPITAČICA OPTUŽUJE: Direktorka me brutalno tukla
Foto: Shutter

Optužila svoju šeficu

VASPITAČICA OPTUŽUJE: Direktorka me brutalno tukla

Društvo -
Tatjana Lužanin tvrdi da ju je Sandra Popović šutirala i nazvala bolesnim skotom, Popovićeva negira i ističe da je Lužaninova pretila da će joj ubiti ćerku

Niš - Tatjana Lužanin, vaspitačica u Domu učenika srednjih škola u Nišu, podnela je krivičnu prijavu protiv direktorke Sandre Popović jer je ona, kako tvrdi, 24. decembra nasrnula na nju i nanela joj povrede po rukama i nogama.Direktorka Popović je Lužaninovoj juče odgovorila svojom krivičnom prijavom zbog ugrožavanja sigurnosti jer je, kako ističe vaspitačica, njoj i njenoj deci pretila ubistvom.Lužanin tvrdi da je direktorka mesecima zlostavlja jer je sumnjala da je ona pokušala da je smeni sa ove funkcije.Radi joj o glavi- Zatražila sam od nje da me razreši sa mesta šefa vaspitne službe jer nisam mogla da podnesem pritisak. Ona mi je to uzela za zlo i počela je da me maltretira, tvrdeći da hoću da joj uzmem mesto. To je kulminiralo nakon posete pomoćnika ministra prosvete Ljubiše Antonijevića kada je mene i dvojicu kolega optužila da smo tada pokušali da je smenimo i zapretila nam otkazom. I tog dana kad me je napala, prvo mi je slala SMS. U jednoj je napisala da će da dođe da me razbije i nazvala me bolesnim skotom. Ja sam joj dala adresu, ali nisam očekivala da će zaista doći. Kada sam je videla pred vratima stana, šokirala sam se. Grebala me je i šutirala i to pred mojim sinom. Pozvala sam policiju i Hitnu pomoć i imam uverenje da sam doživela stres i povrede - priča vaspitačica.Popovićeva odbacuje njene navode i naglašava da je do sukoba došlo jer se Lužanin naljutila što joj je uskratila stimulaciju na zaradu kada je kaznila celu vaspitnu službu zbog pokušaja samoubistva jedne njihove štićenice.Ubiće je iz pištolja- Ona je primala veću platu od mene, slala sam je na seminare, davala joj dnevnice. Čim joj prvi put nisam dala stimulaciju, nastao je haos. Meni je pretila telefonom, a moju petnaestogodišnju ćerku uznemiravala je preko Fejsbuka. Upućivala mi je strašne uvrede, nazivala me kurvom, mojoj ćerki pretila da će je zaklati, a meni da će me ubiti iz pištolja - tvrdi direktorka:- Nije tačno da sam dolazila ispred njenog stana. Nisam je ni videla ni dotakla!

Tvrdi da je nevina... Sandra Popović
Tvrdi da je nevina... Sandra Popović

DirektorkaNISAM JA SLALA PRETEĆI SMS, VEĆ ĆERKAKomentarišući poruku upućenu vaspitačici, direktorka tvrdi da je tačno da je ona poslata sa njenog telefona, ali negira da je ona njen autor.- Mojoj petnaestogodišnjoj ćerki je dozlogrdilo maltretiranje, pa je ona napisala i poslala tu poruku, a ne ja - tvrdi direktorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track