DEČKO KOJI SE OBRATIO DRŽAVNOM VRHU : Primio sam prvu terapiju, život mi se preokrenuo iz korena!
Foto: Printskrin FB

NENAD PAVLOVIĆ, MOMAK KOJI JE PROBUDIO SRBIJU

DEČKO KOJI SE OBRATIO DRŽAVNOM VRHU : Primio sam prvu terapiju, život mi se preokrenuo iz korena!

Društvo -
Nenad Pavlović (16) iz beogradskog Bloka 45, čiji je video "Poruka državnom vrhu" toliko je uzburkao javnost da je reagovao i premijer Srbije Aleksandar Vučić, dobio je prvu terapiju.

Naime, Nenad je u potresnom klipu objasnio da boluje od izuzetno retke bolesti krvi - paroksizmalne noćne hemoglobinurije (PH), ali da za njegovo lečenje država - nema novca.

Posle njegovog statusa digla se na noge čitava Srbija a danas nas je obavestio o lepim vestima, kako kaže, preokrenut mu je živvot iz korena i dobio je prvu terapiju.

"Pozdrav svima, danas, vrlo bitan datum u mom životu, primio sam svoju prvu terapiju. Hteo bih da se zahvalim svima koji su mi pomogli. Preokrenut mi je život iz korena i sve mi je krenulo. Poruka svima koji imaju nekakav problem, da veruju u sebe jer ukoliko dovoljno želite, snovi će postati java", napisao je Nenad na svom Fejsbuk profilu.

Поздрав свима,данас,врло битан датум у мом животу,примио сам своју прву терапију.Хтео бих да се захвалим од срца свима к...

Posted by Nenad Pavlović on понедељак 28. март 2016.

Da je presrećan zbog terapije koju je primio pokazuje i njegova fotografija boce za infuziju sa njegovim imenom koju je slikao i objavio na Fejsbuku uz opis: "Suvenir".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track