Najnovije vesti

OTIŠAO: Predsednik opštine Bosilegrad i dugogodišnji član stranke Vladimir Zaharijev napustio DSS
Foto: Zorana Jevtić

Osnovao svoju partiju

OTIŠAO: Predsednik opštine Bosilegrad i dugogodišnji član stranke Vladimir Zaharijev napustio DSS

Politika
Prema njegovim rečima, za taj korak se odlučio jer smatra da on i njegove brojne pristalice mogu da doprinesu da država funkcioniše bolje i da se neke mere, koje je opština Bosilegrad sprovela, mogu primenjivati i na državnom nivou

BEOGRAD - Predsednik opštine Bosilegrad i dugogodišnji član Demokratske stranke Srbije (DSS) Vladimir Zaharijev napustio je DS S i osnovao sopstvenu partiju, koja je registrovana kao stranka bugarske nacionalne manjine, prenele su Južne vesti.

Lista "To smo mi - Prirodni pokret" već je predata za lokalne, dok za republičke izbore sledi prikupljanje potpisa."Prikupili smo potpise za lokal i prvi predali listu. Sada je u toku prikupljanje potpisa za republicke izbore", rekao je Zaharijev.

Prema njegovim rečima, za taj korak se odlučio jer smatra da on i njegove brojne pristalice mogu da doprinesu da država funkcioniše bolje i da se neke mere, koje je opština Bosilegrad sprovela, mogu primenjivati i na državnom nivou.

"Mi želimo da pomognemo, ne da bilo koga kritikujemo. DS S-u želimo sve najbolje, ali mi smo se odlučili da na izbore idemo samostalno", rekao je Zaharijev.

On je, tvrdi, čovek koji ima svoj obraz i kome je interes da pomogne ljudima, a program nove partije je, kaže, ono što se već primenjuje u Bosilegradu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...