PRINCEZA KATARINA U KRALJEVU: Zdravstvenom centru uručen automobil za prevoz pacijenata
Foto: Promo

Vredna donacija

PRINCEZA KATARINA U KRALJEVU: Zdravstvenom centru uručen automobil za prevoz pacijenata

Društvo -
KRALJEVO – Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je danas Kraljevo i Zdravstvenom centru „Studenica“ poklonila putnički automobil Fiat 500 L, vredan 10.350 evra, koji je kupljen zahvaljujući humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada koja je pod pokroviteljstvom Princeze Katarine.

U Zdravstvenom centru “Studenica” Princezu Katarinu dočekali su gradonačelnik Kraljeva g-din Tomislav Ilić i direktor Zdravstvenog centra "Studenica" dr Zoran Mrvić kome je Njeno Kraljevsko Visočanstvo i zvanično uručila automobil koji će služiti za prevoz svih pacijenata kojima je potrebna terapija.

Princeza Katarine je istakla da je veoma srećna što je danas u prilici da Zdravstvenom centru “Studenica” uruči automobil i zahvalila se humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada koja je pod njenim pokroviteljstvom na angažovanju u ovom projektu.

“Na humanitarnoj donatorskoj večeri uspeli smo da prikupimo novac za šest putničkih automobile koje ćemo donirati bolnicama u Srbiji, a vaša bolnica dobija prvu ovu donaciju. Znam koliko imate problema i koliko vam je pomoć potrebna. Želim vam da ovaj automobile koristite dugo i uspešno na dobrobit svih vaših pacijenata” – istakla je Princeza Katarina.Njeno Kraljevsko Visočanstvo posetila je i mališane na odeljenju pedijatrije i darivala ih je igračkama, kako bi im malo uveselila dane koje provode u bolnici.Princeza Katarina je i do sada pomagala Zdravstveni centar u Kraljevu doniravši im jedno sanitetsko vozilo, jedan inkubator, 200 dušeka i posteljinu.Nakon obilaska Zdravstvenog centra, u pratnji svoje sestre, g-đe Beti Rumeliotis, Princeza Katarina posetila je i Gradsku kuću u Kraljevu, gde se sastala sa direktorima javnih preduzeća i predstavnicima Udruženja Kraljevina Srbija iz Kraljeva sa kojima je razgovarala o tome kako bi svi zajedno, udruženim snagama u ovim teškim vremenima mogli da pomognemo Kraljevu i građanima Kraljeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track