BAŠKARI SE U VILI OD 300.000 EVRA: Tadić se doselio kod Novaka Đokovića

Bivši predsednik u luksuznoj gajbi

BAŠKARI SE U VILI OD 300.000 EVRA: Tadić se doselio kod Novaka Đokovića

Društvo -

Nekad prvi čovek DS skućio se u elitnom naselju u Jajincima, u vili od najmanje 300.000 evra

Bivši predsednik Srbije i DS i aktuelni lider SDS Boris Tadić baškari se u elitnom delu naselja Jajinci u vili od skoro 300 kvadrata, čija je tržišna cena najmanje 300.000 evra, saznaje Kurir.Tadić se, kako saznajemo, iz Višnjice, gde je živeo kao podstanar, nedavno s porodicom doselio u ovaj luksuzni kraj, a jedan od prvih komšija mu je ni manje ni više nego najbolji teniser sveta Novak Ðoković!

U Tadićevoj ulici luksuznu vilu imaju i Novakovi tast i tašta Miomir i Vera Ristić.

Nije voleo VišnjicuTadić se posle Višnjice, kojom nije bio oduševljen, uvalio u veoma luksuzan kraj, koji je izmešten od gradske vreve, a ipak nadomak centra grada.- To je najekskluzivnija ulica u Jajincima, ne samo zbog objekata, jer su u pitanju velelepne vile, nego i zbog ljudi koji tamo žive. U samoj ulici se nalazi i kućica sa obezbeđenjem. Zaista sve puca od luksuza, ceo kvart je buržujski - priča nam Tadićev komšija.Ultra modernoLider SDS Boris Tadić nije želeo da kaže da li je kupio luksuznu kuću, ali nije ni negirao da tamo živi.- Moje imovno stanje je prijavljeno nadležnim institucijama u skladu sa zakonom. Ne posedujem nekretnine u zemlji i inostranstvu. Obaveštavam vas ponovo da ne dajem informacije o mestu stanovanja iz bezbednosnih razloga - rekao je Tadić za Kurir.Jedan od vlasnika kuće u ulici gde se porodica Tadić preselila kaže da se cene nekretnina u tom naselju kreću i do pola miliona evra!- Na primer, ovde su kuće od 240 kvadrata oko 300.000 evra. One veće, čija kvadratura ide preko trista kvadrata, skuplje su i njihova cena je oko 400.000 evra. Sve vile imaju 24-časovni nadzor, plus svaka kuća ima video-nadzor. Najveća pogodnost svake kuće jeste veliko dvorište koje se nalazi iza, a u pitanju je površina od jednog i po ara na koju se nastavlja rasadnik. Svako od komšija je svoj vrt uredio po sopstvenom ukusu. Svaka kuća ima i garažno mesto, a kad je reč o rasporedu prostorija, tu je do detalja sve isplanirano. Trpezarija je povezana sa ogromnom dnevnom sobom, koja se nadovezuje na trem i dvorište. Neke kuće imaju i kamin. Tu su još i toalet, kuhinja, ostava i garaža, iz koje ulazite pravo u ostavu. Na spratu se nalaze četiri prostorije i dva kupatila plus potkrovlje - objašnjava komšija.

Skočili apetitiIZ VIŠNJICE U JAJINCETadić se, pošto je napustio vilu namenjenu šefu države, skućio u vili na Dedinju od oko 400 kvadrata, za koju je rentu plaćala stranka, i to oko 4.000 evra mesečno. Međutim, najam mu je otkazan posle godinu dana. Tadić se potom preselio u Višnjicu, u kuću od oko 300 kvadrata sa 30 ari placa na samoj obali Dunava.

Na nivouJOŠ GA ČUVAJU „KOBRE“Jedan od komšija rekao je da je u toj ulici, pored čuvara, koji je zadužen za ceo rejon, parkiran i automobil s vojnim tablicama i da uvek neko u njemu sedi i motri okolinu, u šta se uverila i naša ekipa. Tadića, podsetimo, još iz vremena kad je bio predsednik, čuvaju pripadnici elitne vojne jedinice „Kobre“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track