LETO NA KRITU: S agencijom BIG BLUE na mesto gde su i bogovi uživali
Foto: PR

LETO NA KRITU: S agencijom BIG BLUE na mesto gde su i bogovi uživali

Društvo -

Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Takođe i ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine i zanimljivih ljudi. Krit je i više nego fascinantan spoj prošlosti i sadašnjosti, mesto Zevsovog rođenja, centar minojske kulture...

Danas je prestižna turistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zarad koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posete.

Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanije, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas.

Prvi čarter let zakazan je za 13.juni – rasprodato. Sledeći je 23.juna. Smene su, dakle, koncipirane na 11 dana sa 10 noćenja. Poslednji čarter u sezoni poleće 11.septembra. Cene su već od 259 evra sa uračunatim avio-prevozom i svim transferima.

Retimno
Retimno

Hotel Atrium 3*+ u Retimnu je jedan od predloga. Cena od 619 evra za 10 polupansiona je više nego primamljiva. Ista priča važi i za hotel Adele beach 3 * sa cenom od 579 evra za 10 polupansiona uz napomenu da je priviligeja ove smeštajne jedinice zapravo to što se nalazi na samoj šljunkovitoj plaži u mestu Adelianos Kampos udaljem samo šest kilometra od Retimna.

Hotel Minos
Hotel Minos

U Retimnu, gradiću koji odiše kosmoplolitskom atmosferom, lociran je i hotel Minos čije su četiri zvezdice garancija kvaliteta.

Atraktivno zdanje u gradu sa dva bazena daruje gostima niz atraktivnih sadržaja ali i mogućnost korišenja gradske plaže od koje hotel deli svega stotinjak metara i šetalište uz obalu.. Ukoliko se odlučite da 23. juna krenete put ovog sunčanog ostrva i da budete gosti hotela Minos cena po osobi za 10 polupansiona je već od 659 evra.

Hotel Santa Marina 3* u Agios Nikolaosu zaslužuje apsolutnu pažnju.

Prvo zato jer se nalazi samo 50 metara od plaže koju godinama unazad ukrašava plava zastavica kao dokaz kvaliteta i čistoće mora. Uz izuzetno gostroprimstvo i komfor, vrednost hotelu daruje i činjenica da se nalazi u gradu, dakle u centru zbivanja, a opet pozicioniran tako da je zaštićen od onog što podseća na gradsku vrevu. Aranžaman je koncipiran na bazi polupansiona, a za smenu (polazak 23.juna) od 11 dana sa 10 noćenja, sa uračunatim avio-prevozom i svim transferima cena je 529 evra po osobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track