HUMANITARNA REVIJA NA BELOM DVORU: Roksanda i princeza Katarina pomažu deci oboleloj od raka
Foto: Stefan Jokić

HUMANITARNA REVIJA NA BELOM DVORU: Roksanda i princeza Katarina pomažu deci oboleloj od raka

Društvo -

Ekskluzivna dobrotvorna modna revija svetski poznate dizajnerke Roksande Ilinčić održana je sinoć u Belom dvoru, u organizaciji Fondacije princeze Katarine i Modne agencije Klik, uz podršku Skupštine grada Beograda.

1 / 20 Foto: Stefan Jokić

Nova kolekcija srpske kreatorke za jesen i zimu, čiju odeću nose Vojvotkinja od Kembridša Kejt Midlton, Mišel Obama, Kejt Blanšet, Kira Najtli i mnoge druge pripadnice svetske javne scene i članovi kraljevskih porodica, predstavljena je u Beograda nakon nedelje mode u Londonu.

Program ove dobrotvorne večeri upotpunio je nastup britanskog sastava "Voce Chamber Choir", koji je zvanični prateći sastav "Rolingstonsa". Kao i prethodnih godina, Fondacija princeze Katarine povezala je modu i dobrotvorstvo, kako bi se obezbedila pomoć za one kojima je najpotrebnija.

Nakon revije, održana je svečana večera, a prihod od celokpunog događaja koristiće se za formiranje prve jedinice za palijativno zbrinjavanje dece obolele od raka. Od ličnosti s javne scene reviju Roksande nakon 13 godina u Srbiji nisu propustili Ivica Dačić, Tamara Vučić, Lena Kovačević i drugi.

Pozivamo sve ljubitelje mode, društveno odgovorne kompanije i pojedince da pruže svoj doprinos kako bi svi zajedno pomogli mališanima kojima je podrška neophodna. Sve dodatne informacije u vezi sa ovim humanitarnim modnim događajem mogu se dobiti pozivom na broj telefona Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine, 011 306 4000 ili i-mejlom na help@pkfond.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track