HAOS U DS: Ješić otišao besan, a od 60.000 evra ni traga!
Foto: Aleksandar Jovanović

Burna sednica Predsedništva Demokratske stranke

HAOS U DS: Ješić otišao besan, a od 60.000 evra ni traga!

Politika -

Bislimi ostao poslovni direktor demokrata, a potpredsednik Goran Ješić lupao stolicom i besan napustio sastanak povodom nestanka para iz kampanje

Na sednici Predsedništva Demokratske stranke letelo je perje.Dve glavne tačke - ostavka poslovnog direktora Amira Bislimija i objašnjenje kad će potpredsednik stranke Goran Ješić da vrati 60.000 evra, završene su tako što je Bislimi ostao poslovni direktor, a para i dalje nema!

- Predsedništvo je odbilo Bislimijevu ostavku, on nastavlja da obavlja tu funkciju. A kad su na red došli ragovori o 60.000 evra, e tu je nastao haos. Ješić nijednom nije odgovorio konkretno gde su pare. Rekao je da se ta priča gura zbog unutarstranačkih izbora, a onda zatražio reviziju finansija kampanje za izbore 2012?! - rekao je izvor našeg lista i dodao:

- Bislimi je tražio da odgovori kad će da vrati pare, na šta je Ješić skočio i rekao mu da je nesposoban, da je juče došao u stranku, a sad drži pridike, i da je idiot. Ješić je sve vreme bio nervozan.

Iščekivanje... Ješić pred zasedanje Predsedništva
Iščekivanje... Ješić pred zasedanje Predsedništva

Kad je video da mu spinovanje neće proći, kao i da je Predsedništvo dalo podršku Bislimiju, Ješić je napustio sastanak.- Ustao je besno, krenuo ka izlazu i jako gurno stolicu. Uopšte nije bilo prijatno. Bio je agresivan, ponašao se ružno. Dragoljub Mićunović mu je na to rekao da se tako ne napušta ni kafana - prepričava nas izvor atmosferu sa sastanka.

Dragoljub Mićunović
Dragoljub Mićunović

Sednica je trajala praktično tri sata, od šest do devet, a Ješić ju je napustio već oko sedam.Niko iz vrha DS nije želeo da komentariše pomenutu sednicu.

Slobodan Milosavljević i Goran Ćirić
Slobodan Milosavljević i Goran Ćirić

Podsetimo, afera u DS je izbila kad su se zaposleni u stranci pobunili pošto im nisu isplaćene plate. Tada im je Bilslimi rekao da se za to obrate Ješiću, koji, kako je poslovni direktor demokrata naveo, nije vratio partiji 60.000 evra ostalih od predizborne kampanje. Bislimi je tada ponudio ostavku na mesto poslovnog direktora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track