TO MOŽE JEDINO BIG BLUE: Samo 539 evra za ultra all incluziv letovanje
Foto: PR

TO MOŽE JEDINO BIG BLUE: Samo 539 evra za ultra all incluziv letovanje

Društvo -

Ne propustite, već danas spakujete kofere i krenite put Turske. Polazak je već 6. avgusta. Naravno, avionom ili preciznije čarter letom Agencije Big Blue.

Pred Vama je osam dana (sedam noćenja) nezaboravnog letnjeg odmora u hotelu Amara Club Marine Nature 5*, jednom od najlepših u Kemeru pa i šire.

Ultra all inclusive koncept je garancija vrhunskog smeštaja u okruženju koje će za tili čas zagolicati hedinstičke crte vašeg karkatera dovodeći vas u poziciju maksimalne opuštenosti i vrhunskog uživanja. Hotel je klupskog tipa sa odličnim sadržajima pogotovo za porodice sa decom za koju su obezbeđena tri tobogana, dečji klub i restoran, bazen…Velika šljunkovita plaža sa nasutim peskom, kristalno čisto more uz podatak da je ceo kompleks izdvojen i okružen bujnim zelenilom daje svemu dodatnu notu iskazanu kroz savršenostvo odmora na kojem vam je svako zdovoljstvo i bukvalno na dohvat ruke.

Hotel je lociran u mestu Beldibi, samo 25 kilometra od centra Kemera i 41 kilometar od vazdušne luke u Antaliji. Sagrađen je još 1991. ali je kompletno renoviran 2013. Uz vrhunske smeštajne kapacitete (klimatizovane sobe sa svim pratećim saržajem i besplatnim mini-barom), tu su i sjajni restorani, barovi s besplatnim uvoznim i nacionalnim pićima, kao i brojni tereni za sportske aktivnosti…Suvišno je naglašavati da su na plaži ležaljke, madraci, suncobrani i peškiri besplatni, baš kao i pića u plažnom baru. Isto važi i za bar odnosno sve drugo što se nalazi pored dva velika bazena… I još nešto – ovaj hotel iz Amara lanca je među ljubiteljima dobrog odmora prepoznatljiv i kao hotel sa visokim nivoom usluge.

Ukoli mislite da je ovaj luksuz i ultra all inclusive koncept za vas ipak prevelik zalogaj – gradno se varate. Za polazak 6.avgusta Big Blue svojim gostima daruje posebnu cenu. Ona stara od 940 evra je precrtana i sada će Vas osmodnevni odmor sa sedam noćenja u ovom hotelu na bazi ultra all inclusive pnude koštati samo 539 evra. U ovu cenu uračunata je povratna avio-karta, kao i svi transferi. Uživajte, ovaj hotel je istinski mali rajski vrt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track