BIG BLUE NUDI U  AVGUSTU: Hedonizam letovališta Side već od 565 evra
Foto: PR

BIG BLUE NUDI U AVGUSTU: Hedonizam letovališta Side već od 565 evra

Društvo -

Adresa dobrog odmora ovog puta je Side, Turska. Reč je o jednom od najpopularnijih letovališta zemlje na četiri mora. Ušuškano na malom poluostrvu koje zapljuskuju čiste vode Sredozemnog mora, 75 kilometra od vazdušne luke u Antaliji, Side turistima osim prirodnih lepota na trpezu zadovoljstva iznosi i bogato istorijsko nasleđe koje datira još iz sedmog veka pre nove ere.

Apolonov hram i veliki rimski amfiteatar su u toj priči najveća vrednost…Ipak, ono što ovo letovalište čini posebnim i atraktivnim jesu duge peščane plaže i božanstvena obala. Kad se svemu doda i šarm “malog mista” s tipičnim mediteranskim obeležjima, ljubaznost i predusretljivost domaćina, kao i sjani hoteli onda je jasno zašto svi žele da leto provedu baš ovde.

Hotel ROYAL ALHAMBRA 5*
Hotel ROYAL ALHAMBRA 5*

Agencija Big Blue je za svoje ovoletešnje putnike rezervisala odabrane i proverene hotelske kapaciteta vredne pažnje i najzahtevnije klijentele: KAMELYA COLETION FULYA 5* ; ROYAL ALHAMBRA 5* i SENTIDO TURAN PRINCE 5* .

SENTIDO TURAN PRINCE 5*
SENTIDO TURAN PRINCE 5*

Za polaske 20.avgusta (čarter let do Antalije), u varijanti osmodnevnog aranžmana sa sedam noćenja na bazi ultra i all inclusive ponude cene su već 565 evra. Ovo je zapravo cena za hotel SENTIDO TURAN PRINCE 5* koji daruje mnogo više nego što košta. Smešten je na predivnoj peščanoj plaži koju zapljuskuje nestvarno čista voda. Veliki otvoreni hotelski bazen neobičnog oblika i izuzetne površine sa delovima odvojenim za decu i toboganima je izazov za svakog gosta baš kao što je to i onaj zatvoreni u sastavu moćnog spa i velnes centra. Makismalno komforne sobe, restorani sa sjajnim izborom jela i pića kao delom all inclusive koncepta, plus brojni sadržaji za zabavu su samo deo onog što goste ovog hotela čeka na 12 kilometru poznatog antalijskog letovališta Side.

Hotel KAMELYA COLETION FULYA 5*
Hotel KAMELYA COLETION FULYA 5*

KAMELYA COLETION FULYA 5* je ono što se u slengu zove “vrh zadovoljstva” (20.avgust; 8 dana/7 noćenja; ultra all inclusive . 619 evra) a ROYAL ALHAMBRA 5* je još i više. Nalazi se u regiji Čalakli i još uvek miriše na novo (izgrađen 2012.). Arhitektonski je prepoznatljiv čak i iz vazduha sa prostornim rešenjima dostojnim divljenja. Velika peščana plaža i maštovita rešenja koja krase golemi bazen izazov su za ljubitelje kupanja i plivače, baš kao što su brojni prostori za zabavu dobra podrška za one koji na letovanju planiraju i da uživajući u disciplini koju vole potroše koju kaloriju više. O standardu soba, njihovoj opremljenosti i svemu što ih čini sjajnom oazom za odmor suvišno je i pričati, baš kao i o ponudi restorana i brojnih barova u izdvojenoj hotelskoj celini u kojoj se mislilo na svaki detalj. Osmodnevni aranžman u ovoj hedonističkoj bajci s ultra all incluziv konceptom košta 799 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track