VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU ZBOG MOKRIH KOLOVOZA: Putevi prohodni, na naplatnim rampama do 10 minuta
Foto: Kurir

Stanje na putevima

VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU ZBOG MOKRIH KOLOVOZA: Putevi prohodni, na naplatnim rampama do 10 minuta

Društvo -

Saobraćaj se na glavnim putevima u Srbiji odvija se bez zastoja, a na naplatnim rampama zadržavanja nisu duža od 10 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima Srbije, usled kiše i pljuskova, mogući su odroni i izlivanja bujičnih voda.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije, na putničkim terminalima, nema zadržavanja dužih od 30 minuta. Danas su počeli radovi ;na državnom putu IIA reda br. 149 (Avalski put), na delu od naselja Đurinci (Sopot) do raskrsnice sa kružnim putem (1.000 ruža) u Beogradu. ;Radovi će se izvoditi pod saobraćajem.

Do 10. novembra će zbog radova na rekonstrukciji železničkog nadvožnjaka na pruzi Pančevački most – Pančevo biti izmenjen saobraćaj na državnom putu IB reda broj 10, Beograd – Pančevo, u smeru ka Beogradu, ispod nadvožnjaka na Zrenjaninskom putu.

Iz pravca Pančeva ka Beogradu vozači će moći da koriste Pančevački put, Severnu tangentu, put za Ovču, Zrenjaninski put do Pančevačkog mosta. Saobraćaj se u smeru ka Pančevu, iz Beograda, odvija normalno.

Na državnom putu IA reda broj 1 (auto-put E-75), na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), zbog radova je izmenjen režim saobraćaja, u smeru Beograd-Niš. Saobraćaj je preusmeren u levu traku, smera Beograd-Niš.

Usled klizišta Rošci, na državnom putu IIB reda broj 355, deonica Šiljkovica-Rošci, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Maradik 2 (Beograd) – Maradik, zbog radova na održavanju mosta preko kanala kod petlje Maradik izmenjen je saobraćaj i odvija se jednom trakom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track