OSTAVILE STE ME U LAZAREVIĆEVOJ 9: Nađa (33) traži majku! Mirjana Kreća me našla 24. avgusta 1983!
Foto: Printscreen Privatna Arhiva

Beograđanka ima samo jednu želju

OSTAVILE STE ME U LAZAREVIĆEVOJ 9: Nađa (33) traži majku! Mirjana Kreća me našla 24. avgusta 1983!

Društvo -

BEOGRAD - Beograđanka Nađa Lazarević (33) je još kao beba ostavljena u hodniku jedne zgrade na Vračaru. Danas ima 33 godine i samo jednu želju - da pronađe svoju majku.

U stambenoj zgradi u Ulici Lazarevićeva 9, opština Vračar, Nađa je ostavljena kao beba. Prema jednim rečima ona je imala samo 10 dana, a prema drugim dva meseca.

Godinama pokušava da dođe do istine - kako je dospela u toj zgradi, ko je doveo i ostavio, želi da zna ko je ona sama, da li je prisilno ostavljena, da li je morala biti ostavljena, da li je neko na neki način prikrio otuđenje bebe majci...

Nađa je rekla da je prema njenim saznanjima ostavljena od strane dve žene, jedne od 20-ak godina i druge od oko 40-ak godina.

- Želim da upoznam osobu koja me je rodila. Ništa specijalno ne tražim od nje, neću da je štetim. Samo želim da znam ko me je rodio. Nekako se nadam da će me prepoznati ili barem neko iz njene porodice, jer sada ima priliku da me upozna. Zaista joj ništa ne zameram, ali smatram da je život težak i da treba imati razumevanja za životne teškoće - objasnila je Beograđanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track