SAJAM NAMEŠTAJA JE POČEO, UKLJUČI SE U IGRU!
Foto: PR

SAJAM NAMEŠTAJA JE POČEO, UKLJUČI SE U IGRU!

Društvo -

U Beogradu će se od 8. do 13. novembra održati 54. Međunarodni sajam nameštaja, a u kompaniji Atlas nam kažu da za njihove kupce sajamske aktivnosti već počinju.

Naime, sajamski popust do 25% na celokupni asortiman u salonima Atlasa moći će da se iskoristi već od 20. oktobra.

„Na ovogodišnjem sajmu, Atlas će se pojaviti sa sloganom Furniture Fair Play, pa u tom duhu želimo da ponudimo svim kupcima sajamske cene pre samog sajma. Kod nas je Sajam već počeo“, rekli su nam iz kompanije Atlas. Pre i tokom trajanja sajma, pored popusta Atlas nameštaj će organizovati I druge akcije i veoma interesantnu nagradnu igru, deliti besplatne ulaznice za predstojeći sajam, što možete pratitii na njihovoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

„Ovogodišnja kampanja Furniture Fair Play na Sajmu nameštaja usmerena je ka buđenju kreativnosti kod ljudi, sa željom da iscrpljujuću potragu za nameštajem pretvorimo u igru I užitak, jer to ona zaista jeste. Svako uredjenje, bilo da je u pitanju novi prostor ili pak stari, ušuškani, najčesće predstavlja novu životnu etapu. Novi početak... Isto tako, svako od nas posle napornog dana, najviše želi da dođe u svoj dom, sa ciljem da se opusti I odmori u svojoj udobnoj garnituri i ambijentu koji našem oku najvise prija. Motivišući ljude da skockaju svoj idealni dom, osim sto podstičemo kreativnost, trudimo se da podsetimo na važnost uživanja u svakodnevnim stvarima, I nalaženju sreće u sitnicama. Naravno, mislimo I na potrebu da se ponudi proizvod besprekornog kvaliteta, iza koga u svakom trenutku možemo da stanemo i garantujemo“ , dodaju u Atlasu.

Atlas namestaj je kompanija, koja se kvalitetom svojih proizvoda, pre svega tapaciranog nameštaja izdvojila ne samo na domaćem tržištu već i u čitavoj Evropi. Prošle godine, proširila je svoju ponudu I u saradnji sa italijaskim brendom Pensarecasa predstavila novi koncept baziran na kompletnom opremanju životnog prostora, tako da se u Atlas ekskluzivnom salonu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69a u Beogradu, mogu videti dizajnerska rešenja kompletno opremljenih stanova različitih kvadratura, kuhinje sa tehnikom, spavaći blokovi sa garderoberima, dnevni boravci, I naravno stari prijatelji, prepoznatljive Atlas ugaone garniture I sofe.

Da podsetimo, sajamska akcija kompanije Atlas je već počela. Ukoliko niste u prilici da posetite sajam, akciju možete iskoristiti već od danas u Atlas salonima u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Nišu I Užicu.

I za kraj iz Atlasa poručuju: “Spojite vašu kreativnost I naše neograničene mogućnosti I skockajte dom po vašoj meri. Uživajte u svakom trenutku, svakom danu I potencijalnoj novoj uspomeni, a mi vas sa osmehom čekamo na starom mestu u hali 1 Beograskog sajma I u svim Atlas maloprodajnim objektima”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track