Najnovije vesti

STRAŠNA ISPOVEST JADRANKE M. (27): Silovao me, pretio da će me seći, terao na najstrašniji blud!
Foto: Shutterstock

"Još živim u strahu da će me naći i ubiti"

STRAŠNA ISPOVEST JADRANKE M. (27): Silovao me, pretio da će me seći, terao na najstrašniji blud!

Društvo

Silovao me je, tukao, pretio da će zaklati mene i moju porodicu, a jedno veče me je naterao da popijem 11 tableta za uspavljivanje. Jedva sam preživela, kaže Jadranka za Kurir

Pretio mi je da će me osakatiti, odseći mi dojke, iseći jezik, uši i klitoris... U nekoliko navrata me je silovao i terao na svakakve bludne radnje, ovako za Kurir počinje svoju stravičnu životnu priču Jadranka M., koja je godinama svakodnevno trpela najstrašnije moguće zlostavljanje od nevenčanog supruga.

- Zlostavljao me je psihički, fizički i seksualno, danonoćno! Sa njim imam decu mlađu od sedam godina. Jako se bojim za njihov i svoj život - isprekidanim glasom priča Jadranka, jedva suzdržavajući suze. Ona kaže da je, pored batina, stalno dobijala i smrtne pretnje.

- Govorio je kako će mi pobiti celu porodicu, oca, majku i sestru. Pričao je kako sam loša majka. Najviše sam strahovala za život kad mi je zapretio da će uzeti pušku i nož i da će me zaklati! Stalno me je tukao, imala sam vidljive povrede po glavi, na oba oka, na rukama i nogama. Jedno veče me je naterao da popijem tablete, kao da se malo opustim, i tada sam popila 11 tableta za uspavljivanje. Na svu sreću, došli su moji roditelji i odveli me kod lekara, gde su mi uradili ispiranje želuca - priseća se naša sagovornica.

Ova mlada žena živi u strahu da će je nevenčani suprug pronaći i ubiti.

- Pretnje i torture nisu prestajale. Svakog dana je ponavljao kako će me ubiti jer ja nisam za život... Više puta me je prisiljavao na seks, a ako ga ne bih zadovoljila, govorio je: „Ubiću te“, jer ja nemam pravo da kažem ne! Bila sam tu da radim sve kako on kaže - drhtavim glasom priča nesrećna Jadranka. Ona je, kako smo saznali, jednog dana ipak smogla snage da stavi tačku na nasilje koje je trpela.

- Iskoristila sam priliku kada nije bio tu da odem u policiju. Mnogo se plašim, ali to sam uradila. Sada čekam da ga policija uhapsi - zaključuje naša sagovornica.

MINA BRANKOVIĆ

Kampanja „Stop nasilju“DONOŠENJE ZAKONA JE SAMO POČETAK BORBEU „Bulevaru ženskih tajni by Sanja i Vesna“, održanom juče u šoping centru „Delta siti“, brend menadžerka Kurira Irena Petrović predstavila je kampanju „Stop nasilju“. Ona je istakla da je izglasavanje novog zakona izuzetan uspeh, ali da tu nije kraj, te da Kurir nastavlja borbu sa ciljem da Srbija bude sigurnije mesto za život.

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...