VOZAČI, SMANJITE GAS: Saobraćaj umeren, oprez zbog magle
Foto: AP Jan 2015

Stanje na putevima

VOZAČI, SMANJITE GAS: Saobraćaj umeren, oprez zbog magle

Društvo -

Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta, a vozačima se savetuje oprez zbog jutarnje magle i moguće poledice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vidljivost je smanjena zbog sumaglice, a sa maglom treba računati na području Leskovca, Kuršumlije i Požege zbog koje je saobraćaj usporen.

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije izmedju stubova. Radovi će trajati svakodnevno do 15. marta. Alternativi pravac je Novi Obrenovački put.

Nastavljaju se hitne intervencije na deonici Ralja - Stojnik - Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi se izvode bez obustave saobraćaja, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Uspostavljen je normalan režim saobraćaja na deonici Ub-Radljevo, u delu naseljenog mesta Stublenica, na kome i dalje traju gradjevinski radovi na izgradnji autoputa.

Do 30. decembra od 7.00 do 17.00 časova na Avalskom putu traju radovi na sanaciji ulegnuća. U toku izvodjenja radova, saobraćaj se odvija u oba smera uz naizmenično propuštanje vozila.

Od 28. novembra obustavljen je saobraćaj na putu Mojković - Krupanj zbog oštećenja mosta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track