EKSKLUZIVNO Kurirov novogodišnji trobroj na 96 strana! Najbolje iz Srbije na jednom mestu

EKSKLUZIVNO Kurirov novogodišnji trobroj na 96 strana! Najbolje iz Srbije na jednom mestu

Društvo -

Poštovani čitaoci,

Pred nama je kraj još jedne godine koju smo zajedno proveli, delili lepe i manje lepe trenutke, radovali se i tugovali. Ova 2016. nije bila laka, ali je bila uspešna.

Zahvaljujući vama koji ste bili uz nas i ove godine, opravdali smo epitet medijskog lidera u ovom delu Evrope. U znak zahvalnosti što smo i ove godine, zahvaljujući vašim reakcijama, potvrdili da smo na pravom putu, u skladu sa dugogodišnjom tradicijom pripremili smo vam specijalno novogodišnje izdanje - trobroj na 96 strana.

Uvereni smo da nikog nećemo izneveriti i da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja. Najraznovrsniji sadržaj, intervjui s najznačajnijim ličnostima iz javnog života, politike, estrade, kulture i sporta učiniće vam predstojeći praznik još interesantnijim. Osim toga, u ponudi su bogat enigmatski sadržaj, godišnji horoskop i najprecizniji TV dodatak, uz koji ćete nepogrešivo moći da isplanirate slobodno vreme i odgledate omiljeni sadržaj.

Više od 100 javnih ličnosti podelilo je sa nama najintimnije trenutke u prazničnom trobroju, koji je napravljen po najmodernijim produkcijskim standardima uz nikad dosad objavljene fotografije iz njihovih privatnih života.Formiranjem najmodernije redakcije na Balkanu, Kurir je u 2016. postavio nove standarde u proizvodnji medijskog sadržaja.

Povezivanjem video-produkcije, štampanog i veb sadržaja, mobilnih platformi i društvenih mreža omogućili smo svojim čitaocima da učestvuju u stvaranju medijske budućnosti. Lansiranjem novog medijskog veb TV formata pružili smo mogućnost posetiocima portala Kurir.rs da prvi put uživo onlajn prate američke predsedničke izbore, uključenja reportera iz štabova Donalda Trampa i Hilari Klinton i sa njujorških ulica, kao i razgovore sa gostima iz TV studija Kurira.

Prenosili smo koncerte uživo, prvi lansirali Vajber javne četove, Vajber stikere dostupne u celom svetu, prvi personalizovali sadržaj za svoje korisnike koristeći Vajber pametne robote, prvi organizovali glasanja na Fejsbuk stranici...

Kurir je iskoristio svoj uticaj da skrene pažnju javnosti na jedan od najvećih problema u društvu: porast nasilja. U oktobru smo pokrenuli akciju "Stop nasilju", koju su podržali MUP Srbije i sigurna kuća, a u kampanju su se uključile brojne poznate ličnosti.

Izglasavanje novog zakona u Skupštini, ali i znatan porast broja prijava nasilja (čak 12% za samo mesec dana) rezultati su ovog Kurirovog projekta.

Uz želju da i dogodine nastavimo naše prijateljstvo, želimo vam srećnu novu 2017!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja