Od sutra vozovi za Bar iz Beograda i Subotice

Letnja sezona

Od sutra vozovi za Bar iz Beograda i Subotice

Društvo -
Autovoz Beograd-Bar i voz "Panonija" saobraćaće od 8. juna do 8. septembra, a od 15. juna će u saobraćaj biti uveden i međunarodni sezonski voz između Beograda i Splita "Jadran ekspres"

BEOGRAD - Preduzeće Železnica Srbije najavilo je da će sutra početi letnju saobraćanu sezonu uvođenjem autovoza iz Beograda za Bar i voza "Panonija" na relaciji Subotica-Bar.

Kako se navodi u saopštenju, autovoz Beograd-Bar i voz "Panonija" saobraćaće od 8. juna do 8. septembra, a od 15. juna će u saobraćaj biti uveden i međunarodni sezonski voz između Beograda i Splita "Jadran ekspres".

Autovoz Beograd-Bar polaziće iz beogradske stanice u 21.10, a iz Bara u 20.00. U sastavu tog voza biće vagoni za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, ali i posebna ponuda - salonska i spavaća kola, kao i kola Plavog voza za prevoz većih automobila.

Železnica Srbije je podsetila da iz Beograda ka crnogorskom primorju saobraćaju još dva voza - dnevni u 9.10 i večernji u 20.10, a iz Bara za Beograd jutarnji u 9.00 i večernji u 19.00. Cena karte u jednom smeru Beograd-Bar ili Bar-Beograd, u drugom razredu voza, uključujući i rezervaciju sedišta, košta 24 evra, dok za prevoz automobila treba izdvojiti 30 evra.

Sezonski voz "Panonija", prema redu vožnje, iz Subotice polazi u 18.14, a iz Bara za Suboticu u 17.00.

Osim vagona iz Subotice i Novog Sada u sastavu tog voza, određenim danima u nedelji, saobraćaće direktna kola iz Moskve, Praga, i Budimpešte.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra, a na relaciji Novi Sad - Bar 26,80 evra.

Voz Beograd-Split "Jadran ekspres" saobraćaće od 15. juna do 1. septembra jednom nedeljno, sa zaustavljanjem u Kninu i Perkoviću.

Polazak tog voza iz Beograda je petkom u 15.16, a iz Splita subotom u 18.43. Vozna karta u jednom smeru u dugom razredu vagona za sedenje je 37,50 evra. U sastavu "Jadran ekspresa" su kušet i spavaća kola, kao i vagon za prevoz automobile za koji postoje posebne pogodnosti. Karte u međunarodnom saobraćaju plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track