Najnovije vesti

ŽENA POKOJNOG PRODAVCA LUBENICA ZA KURIR: Advokati me zaplašili da ne tužim komunalca
Foto: Dragana Udovičić

Tuga

ŽENA POKOJNOG PRODAVCA LUBENICA ZA KURIR: Advokati me zaplašili da ne tužim komunalca

Društvo

Govorili su mi da ću izgubiti i da ću morati da plaćam. Bjelopavlić je kriv za smrt mog muža i ne prihvatam da je vraćen na posao, kaže Ljiljana Beljić

Tužila bih komunalnog policajca zbog koga je moj muž dobio infarkt i preminuo, ali nemam novac. Advokati su mi govorili da ne podnosim tužbu da posle ne bih plaćala odštetu tim ljudima i ja sam se uplašila.Ovo za Kurir kaže Ljiljana Beljić, nevenčana supruga prodavca lubenica Vladana Marinkovića (55), koji je prošlog leta preminuo nakon žučne rasprave s komunalcem Goranom Bjelopavlićem na vidikovačkoj pijaci.

Maltretirao ga do smrti... Goran Bjelopavlić i pokojni Vladan Marinković
Maltretirao ga do smrti... Goran Bjelopavlić i pokojni Vladan Marinković

Štura obdukcija

Policajac Bjelopavlić, koji je nakon ovog incidenta suspendovan i protiv koga se vodio disciplinski postupak, vraćen je nedavno na posao, oslobođen svake odgovornosti, a i novčano je obeštećen za period koji nije radio. Beljićevu je sve to veoma pogodilo.- Htela sam da ga tužim, ali su me advokati ubeđivali da to ne radim, već da sačekam šta će tužilac da kaže, da vidim šta će obdukcioni nalaz pokazati. Pričali su mi: „Ako pokreneš tužbu sada, izgubićeš i ti ćeš njima onda morati da daješ pare.“ A ja para nemam ni za sebe... Ovo ne sme ovako da se završi! - ističe Ljiljana kroz suze.

Molio da ga ne maltretira J. Pronić - Z. Kunosić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...