KUPOVINA NIKAD NIJE BILA JEDNOSTAVNIJA: Evo šta će vam OLAKŠATI život
Foto: PR

KOMePAY digitalna kartica Komercijalne banke

KUPOVINA NIKAD NIJE BILA JEDNOSTAVNIJA: Evo šta će vam OLAKŠATI život

Društvo -

Dani mahom liče jedan na drugi, ali, ponekad se dogodi nešto što nam ulepša i oplemeni život. Takvi događaji su neprocenjivi, i njihova vrednost se ne može izmeriti.

Svi nekako tragaju za što jednostavnijim načinom života i komunikacije. Stres se kao problem pojavljuje u svakom segmentu života. Međutim, ne kaže se džabe da “sitnice život znače”. One stvari koje nam olakšavaju svakodnevni život i nekada neprimetne stresne situacije mogu se veoma lako pretvoriti u neprijatnosti, kako za svaku osobu pojedinačno, tako i za sredinu.

Zar život ne bi bio jednostavniji kada ne bismo morali da razmišljamo o svakoj sitnici?

Komercijalna banka je smislila sjajan način kako da nas više ne boli glava zbog novčanika i plaćanja. Ako ste u žurbi krenuli bez novčanika, to nije nikakav problem! Ne morate se nervirati oko ove situacije, jer mobilni telefon uvek koristite, a u njemu instalirana aplikacija KOMePAY. Tada se vaš mobilni telefon pretvara u novčanik!

KOMePAY kartica instalirana je na mobilnom telefonu ili tabletu u okviru mBank aplikacije Komercijalne banke i omogućava brzo i lako obavljanje beskontaktnih novčanih transakcija, na POS aparatima i ATM uređajima, koji su opremljeni beskontaktnim čitačima. Upotrebom digitalne kartice, nošenje novčanika je postalo bespotrebno.

Ne samo što vi nećete razmišljati o novčaniku, već će se i vreme plaćanja drastično smanjiti, a samim tim povećati i vaše vreme koje je toliko dragoceno.

Usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom omogućena je zahvaljujući naprednoj HCE (Host Card Emulation) tehnologiji. Komercijalna banka se na ovaj način, prateći najnovije svetske trendove, svrstava u lidere mobilnog bankarstva u regionu.

I ne samo to, ovaj način plaćanja vam omogućava da, ukoliko ste krenuli na trčanje i zaboravili da ponesete novčanik sa sobom, veoma lako i bez brige možete platiti svojim telefonom u kome se nalazi KOMePAY kartica.

Mora se svakako napomenuti da je plaćanje digitalnom KOMePAY karticom potpuno bezbedno, kao i plaćanje bilo kojom drugom karticom.

Naravno, “čuvanje” ove vrste kartice je velika prednost, jer je u današnje vreme veoma bitno kuda se krećete. Možda vam se nekada desilo, ili nekom od vaših prijatelja, ili poznanika, da su izgubili dokumenta i kartice. Većina ljudi ne voli administraciju, pa je samim tim za njih ova kartica idealna. Praktično je nosite u telefonu, umesto u novčaniku. Sjajna stvar za sve koji ne vole da razmišljaju gde su im stvari, ili da preturaju po torbi.

Koliko ste samo puta izašli na nekoliko minuta da popričate telefonom u pauzi na poslu, na primer. Zapričali ste se i rešavali važna pitanja, a onda vam se prijelo nešto. Ne morate se vraćati u kancelariju po novčanik. Bitno je da imate instaliranu aplikaciju sa karticom i to je to. Vaša kupovina će biti brza i efikasna, a vama život i funkcionisanje umnogome olakšano.

Da biste postali korisnik KOMePAY kartice neophodno je da imate otvoren dinarski račun u Komercijalnoj banci, poslednju verziju mBank aplikacije i mobilni uređaj koji funkcioniše na Android OS (verzija 5.0 i naprednija) i poseduje NFC (bežičnu) tehnologiju sa opcijom plaćanja.

Sjajna stvar kod KOMePAY kartice je to što nema troškove izdavanja, niti članarinu za korišćenje.

Čak iako nemate internet konekciju, možete platiti KOMePAY karticom. Još jedna od prednosti ovakvog načina plaćanja.

Transakcije KOMePAY karticom se mogu realizovati i ako mobilni uređaj nema internet konekciju, ali je potrebno da ima raspoložive platne kredencijale za realizaciju transakcije. Platni kredencijali su jednokratni sigurnosni elementi neophodni za obavljanje svake pojedinačne transakcije.

Maksimalan broj platnih kredencijala je 5 što podrazumeva da Korisnik može izvršiti maksimalno 5 transakcija bez internet konekcije, nakon čega je potrebno da mobilni uređaj sa KOMePAY karticom ostvari internet konekciju i korisnik aktivira KOMePAY opciju, kako bi se platni kredencijali ažurirali.

Nakon 30 sekundi platni kredencijali će biti ažurirani. Jednom dnevno i nakon svakog plaćanja, a ukoliko mobilni uređaj ostvaruje internet konekciju, vrši se ažuriranje platnih kredencijala.

Ova digitalna kartica vam može poboljšati kvalitet života jer je veoma praktična, funkcionalna i nešto što je veoma rasprostranjeno širom sveta. Uz KOMePAY se možete osloniti samo na vaš mobilni telefon, a mogućnosti su neograničene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track