TUGA NA NOVOM GROBLJU: Sahranjen Sreten Karić
Foto: Nebojša Mandić

TUGA NA NOVOM GROBLJU: Sahranjen Sreten Karić

Društvo -

BEOGRAD - Biznismen Sreten Karić koji je preminuo posle duge i teške bolesti sahranjen je danas na Novom groblju uz zvuke trube i jecaje porodice.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

Komemorativni skup održan je danas u Vili Jelena, gde su se od njega oprostila njegova mnogobrojna porodica najbliži prijatelji i saradnici koji su odali poslednju počast.

Opelo je počelo tačno u 15 časova u Crkvi Svetog Nikole na Novom groblju, a činodejstvovao je Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, vladika Irinej Bački i mnogobrojno sveštenstvo.

Sahrana Sretena Karića: Ćerka i žena jecaju pored groba

Sahrani prisustvovali su osim mnogobrojne porodice Karić, prijatelja, poštovalaca i poslovnih saradnika i veliki broj ličnosti iz političkog i javnog života Srbije. Sahrani je prisustvovao i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Patrijarh Irinej uputio je iskreno saučešće porodici Karić povodom smrti Sretena Karića.

SAHRANA SRETENA KARIĆA: Amfilohije drži opelo

Sreten Janjićije Karić više nije među nama. Kao najstariji sin bio je poznat po svojoj izuzetnoj blagosti i spreman da pruži pomoć. Pokazivao je izuzetnu sposobnost da razvije porodičnu kompaniju. Svoju ljubav prema rodonoj Peći, Beogradu, Srbiji iskazivao je veliku ljubav, rekli su u poslednjem govoru.

Sahrana Sretena Karića: Amfilohije drži opelo

Sreten Karić sahranjen je oko 16.12 časova uz zvuke trube i jacaje supruge u grobnicu. U ime porodice svima koji su došli zahvalio se Dragomir Karić. Na grobnicu Sretena Karića položen je veliki broj venaca i buketa cveća.

Saharani je prisustvovalo više od 3.000 ljudi. Samo sa Kosova i Metohije autobusima došlo je više stotina poznanika i prijatelja Sretena Karića.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track