icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

BBEE POSLOVNI FORUM: DA LI SE LIDER RAĐA ILI STVARA?

DVA NAJBOLJA POSLOVNA DANA U 2017

BBEE POSLOVNI FORUM: DA LI SE LIDER RAĐA ILI STVARA?

Društvo

Jedinstven poslovni događaj u regionu, BBEE Poslovni Forum 2017 sa Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetskim  stručnjacima za razvoj lidera u Beogradu - 29. i 30. Maja u hotelu Crowne Plaza sa temom inspiracija, transformacija, akcija

Svetski broj 1 poslovni um, i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, dr Marshalla Goldsmitha predstaviće svim prisutnim učesnicima BEEE (Balkan Business Executive Education) - Poslovnog foruma, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, jedinstvenu kočing metodologiju, namenjenu CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija. 

Osnova ove medologije je – Pokreni točak promena! Pri tome je jednostavna za primenu, merljiva i daje trajne rezultate. „Ono što vas je dovelo dovde, neće vas odvesti tamo“ – naslov je jedne od najuspešnije Marshallove knjige, ujedno je i rečenica koja je suština njegove filozofije. Da bi promena bila trajna, održiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima. 


Metodologija MGSCC, dr Marshalla, sastoji se od sedam ključnih koraka, koji se odvijaju u 'tesnoj saradnji' tri zainteresovane strane – lidera, kouča i poslovnih saradnika. To su: Pitaj - saslušaj - zahvali se - razmisli i odaberi - odgovori-primeni i promeni - isprati efekte.

 

Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.

Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu, ovogodišnjim predavanjem, će premijerno predstaviti svoj novi program u Beogradu, “Maximum Achievement 2.0”  „Maksimalni uspeh modifikovanjem poslovnih i ličnih modela“, odličan program za biznis i edukaciju kako rukovodilaca tako i prodavaca. Korišćenjem najnovih znanja u svetskom biznisu, rukovodioci će imati prilike da povećaju efikasnost svojim timova prodaje.

Da u svetu postoje drugačiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazaće dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida". Ujedno će se pozabaviti i problematikom kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, daće dr Graziano Dominici, osnivač DSM (Dance Space Molecules - Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazujući na načine kako lideri treba da se ‘sami sebi sklone sa puta’, da izađu iz sopstvenog matrix-a, naprave kvantni skok i na taj način naprave uspeh na profesionalnom i ličnom polju. 

BBEE Forum je prvenstveno namenjen kompanijama, liderima, menadžmentu kompanija i preduzeća, prodavcima, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, trenerima i koučevima ali i svakom pojedincu koji želi vrhunsko znanje i vrhunski uspeh. 

Lideri su već ocenili da će BBEE - Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.business-forum.bbee.co.rs

Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...