"Tamiš kapija" naselje za 21. vek
Foto: Promo

Završen stambeni kompleks pored reke

"Tamiš kapija" naselje za 21. vek

Društvo -

Komfor Kompleks u Pančevu postao je prepoznatljiv po modernom konceptu življenja, na obali Tamiša, daleko od gradske buke, a opet na samo 20 minuta od prestonice

foto: Promo

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa "Tamiš kapija" na obali Tamiša u Pančevu, koji je bogatiji za 36 novih stanova, zvanično je završena.

Kompanija "Appraisal Associates and Consultants" investirala je 15 miliona evra u ovaj projekat koji nudi nove specijalne pogodnosti za kupovinu stanova i lokala.

foto: Promo

Direktor kompanije Slobodan Hajduković rekao je da "Tamiš kapija" predstavlja autentičan objekat koji u Pančevu broji 276 stanova, a povrh svega, nalazi se na samo 14 kilometara od Beograda.

- Pre godinu i po smo preuzeli ovaj objekat i najpre završili lamele C i D, a kasnije i projekat prenamene poslovnog u stambeni prostor, čime je izgrađeno dodatnih 36 stanova i pet lokala. Oduševljen sam činjenicom da je "Tamiš kapija" postala prepoznatljiva po svom modernom konceptu življenja, na obali reke, daleko od gradske buke, a opet tako blizu prestonice. Radili smo dosta na uvođenju novih sadržaja, tako da su stanarima ovog stambeno-poslovnog kompleksa dostupni supermarket, pošta, menjačnica, fitnes centar, a očekujemo i postavljanje bankomata, otvaranje restorana, još jedne zone za rekreaciju i dečjeg igrališta - naglasio je Hajduković.

On je dodao da su zahvaljujući saradnji sa AIK Bankom, Jubankom, Vojvođanskom bankom, Erste bankom i Credit Agricole, kreditnim kupcima omogućene specijalne pogodnosti za kupovinu stanova i lokala.

foto: Promo

Sekretar Sekretarijata za urbanizam Pančeva Slave Bojadžievski rekao je da taj grad podržava svaku investiciju sličnog karaktera, te da se nada da će kapaciteti novog kompleksa biti popunjeni.

- Treba iskoristiti sve mogućnosti koje ovaj objekat pruža i nadam se da će njegovi kapaciteti biti popunjeni. Grad podržava svaku investiciju sličnog karaktera, jer je ovaj objekat po meri onih koji žive u 21. veku - istakao je Bojadžievski.

foto: Promo
foto: Promo

Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš kapija" nalazi se između ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš i prostire se na 43.000 kvadrata neto površine. Kompanija "Appraisal Associates and Consultants" jedna je od vodećih u upravljanju nekretninama u Srbiji i regionu.

foto: Promo

Udobnost i pogodnosti

Obezbeđen parking

"Tamiš kapija" nudi moderne i savremene stanove bogate potrebnim sadržajem unutar kompleksa. Prizemlje i nivo galerije namenjeni su uslužnom i komercijalnom sadržaju, dok se od prvog do petog sprata nalaze stanovi različitih struktura - od garsonjera do četvorosobnih. Svaki od njih ima obezbeđeno parking-mesto u suterenskom, prizemnom i galerijskom nivou garažnog prostora, a znatan broj parkirališta za posetioce obezbeđen je i oko objekta.

foto: Promo

Brojke

276 stanova nalazi se u kompleksu "Tamiš kapija"

43 hiljade kvadrata neto površina kompleksa

15 miliona evra koštao je projekat

14 kilometara je "Tamiš kapija" udaljena od Beograda

Dodatne informacije možete naći na sajtu: www.tamiskapija.com ili na 011 / 35 39 578.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track