ALARMANTNE FOTOGRAFIJE KRUŠEVAČKE SEKS PIJACE: Cene između 1.000 i 2.000 dinara, cveta i vikend prostitucija
Foto: rasinapress.info

ALARMANTNE FOTOGRAFIJE KRUŠEVAČKE SEKS PIJACE: Cene između 1.000 i 2.000 dinara, cveta i vikend prostitucija

Društvo -

Ovih nedelja u žiži interesovanja su priče koje su plasirane u javnost vezane za uličnu prostituciju u Kruševcu. U ovom gradu ulična prostitucija odvija na tri lokacije: na zaobilaznici oko Kruševca kod Jasičkog mosta, druga lokacija je kod Železničke stanice i treća na izlazu iz Kruševca kod mosta u Bivolju, piše rasinapress.info

Noćne dame svoje usluge pružaju po iznajmljenim sobama, u žbunju, automobilima, a cena se kreće od 1.000 do 2.000 dinara u zavisnost od toga koji je tip usluge. Ulične prostitutke dolaze iz najnižih društvenih slojeva.

foto: rasinapress.info

Pored uobičajenih mesta, prostitucija se obavlja i u stanovima i sobama koji se iznajmljuju baš za tu namenu. Ima dosta devojaka koje povremeno pružaju seksualne usluge odlaskom kod klijenta. Tako se u martu 2012. godine dogodio tragični incident kada je prostitutka G. M. (16) izbola i brutalno ubila penzionera Milana Ramića.

Veliki broj devojaka iz Kruševca bavi se prostitucijom i u Beogradu. Lokacije na kojima se najčešće mogu naći su autoput Beograd - Niš kod "Plavog mosta" i oko železničke stanice. Sve one odlaze da studiraju, ali zbog teške porodične situacije, nemaštine i narkomanije završavaju na ulici.

foto: rasinapress.info

U našem zakonodavstvu odavanje prostituciji je prekršajno delo iz Zakona o javnom redu i miru. Sankcija je novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do mesec dana.

Za razliku od svojih "dama", makroi podležu krivičnom gonjenju jer je posredovanje u vršenju prostitucije krivično delo, za koje je zaprećena zatvorska kazna u trajanju do tri godine. Krivično delo je i ustupanje prostorije radi obavljanja prostitucije.

Identitet makroa je uglavnom poznat policiji, ali nije u svakom trenutku moguće obezbediti neophodne dokaze za sud. Makroi rade u "svojim" rejonima, jer je teritorija striktno podeljena. Između njih vladaju rivalstvo i stalni sukobi. Reč je o više puta osuđivanim osobama, sklonim nasilničkom ponašanju i drugim krivičnim delima.

foto: rasinapress.info

Šokantne vesti koje s vremena na vreme potresaju Kruševac nisu više toliko šokantne za malu sredinu, ali je žalosna izjava organa reda kada iznesu da je "osoba od ranije poznata" i svi se onda zapitamo ako je tako zašto onda nije nešto preduzeto ako je osoba bila poznata.

PRIJAVILA SE ZA POSAO HOSTESE, ZAVRŠILA KAO PROSTITUTKA NA KOSOVU

Obećanja koja se dobijaju od strane primamljivih budućih "poslodavaca" završavaju se uglavnom tragično. Jednu takvu priču je ispričala devojka iz Kruševca u avgustu 2011. godine, koja je dobila ponudu da radi kao hostesa u klubu, a ispostavilo se da treba da radi kao striptizeta i prostitutka i to ni manje ni više nego na Kosovu.

Prvo ih tuku i vezuju, uzimaju dokumenta, siluju ih i sve to snimaju a zatim pod pretnjom da će snimke pokazati porodici prisiljavaju na prostituciju.

foto: rasinapress.info

Lokacije na kojima se klubovi nalaze su između Prištine i Kosovske Mitrovice a vlasnici klubova plaćaju lokalnoj policiji kako bi ih pustili da rade.

Veliki broj devojaka odlazi da radi u letnjem periodu na primorju u Crnoj Gori i Hrvatskoj kao hostese u klubu a završavaju kao prostitutke.

Vikend prostitucija je takođe poslednjih godina veoma popularna tako da tokom vikenda devojke odlaze u druge gradove kao što je Novi Pazar gde rade po barovima, klubovima, raznim salonima za masaže i kvazi modnim kućama i agencijama.

Svi se još sećamo incidenta koji se desio pre neku godinu u klubu Bolivija u Novom Pazaru, kada je u javnosti iznesena jedna priča a u čaršiji se pričalo da su i vehabisti bili umešani i da su na kraju svi posle incidenta preko Kosova pobegli za Tursku.

foto: rasinapress.info

Kao i sve ostalo pa i prostitucija ide u korak sa vremenom pa tako na internetu možete naći bezbroj oglasa i brzo kontaktirati damu, a posebno na društvenim mrežama.

Činjenica je da su zakonodavne vlasti poslednjih godina uložile značajan napor kao i lokalna samouprava po ovom pitanju, ali je i istina da je to nedovoljno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track