Najnovije vesti

RADOSLAV MILOJIČIĆ: Dijana Hrkalović je samo netalentovani Stefanovićev lakej!
Foto: Nebojša Mandić

AFERA KUMA MAFIJE

RADOSLAV MILOJIČIĆ: Dijana Hrkalović je samo netalentovani Stefanovićev lakej!

Društvo

Komentarišući to što je Dijana Hrkalović, državna sekretarka MUP i bliska saradnica ministra Nebojše Stefanovića, optužena da je učestvovala u brutalnom prebijanju aktiviste udruženja građana „Pravda i pravo“ Dejana Vukićevića, Radoslav Milojičić, poslanik Demokratske stranke je rekao da godinu dana u parlamentu pita zašto nema posla u MUP za one koji završe policijsku akademiju, a ima za nju.

"Sada je jasno da je Hrkalovićka samo netalentovani Stefanovićev lakej, koji je isto to predsedniku države. Ukoliko ona ne objasni ili ne odbaci navode o druženju sa čovekom koji je čak 12 puta odložio odsluženje zatvorske kazne, to će jasno upućivati da su kriminalne strukture direktno uvezane s najvišim državnim vrhom", rekao je Milojičić.

Podsetimo, sve se dogodilo tri dana pred izbore 2012. godine, kada je pomenuto udruženje u Beogradu imalo promotivni skup na kojem su razvili baner s parolom „Dosta je, 20 godina nas lažete“ i precrtanim simbolima svih stranaka, pa tako i SNS.

U jednom trenutku se tu pojavila Hrkalovićka, koja je došla sa još petoricom, i pokušala da Vukićeviću i ostalima iz udruženja otme baner. Vukićević je tada dobio udarac u glavu, a sve što se dogodilo ispričao je policiji, što je i zabeleženo u službenoj belešci u koju smo imali uvid.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...