JEDNOGLASNA ODLUKA SOLIDARNOSTI AKB: Beogradski advokati danas obustavljaju rad zbog ubistva mladog kolege Nemanje Stojanovića
Foto: Printscreen Facebook

Upravni odbor AKB se pridružio odluci Advokatske komore Jagodine

JEDNOGLASNA ODLUKA SOLIDARNOSTI AKB: Beogradski advokati danas obustavljaju rad zbog ubistva mladog kolege Nemanje Stojanovića

Društvo -

BEOGRAD - Upravni odbor Advokatske komore Beograda doneo je u četvrtak jednoglasnu odluku da se pridruži odluci Advokatske komore Kragujevca i solidariše se sa advokatima Jagodine u vezi sa kriminalnim ubistvom mladog kolege Nemanje Stojanovića.

OVO JE NEMANJA (26) KOJI JE JUTROS UBIJEN U JAGODINI: Ubica sasuo 4 hica u sina poznatog advokata

Ujedno su preporučili advokatima Beograda da se danas priključe obustavi rada.

foto: Dado Đilas

"Molimo sudove, tužilastva i druge državne organe da opravdaju izostanke advokata na dan 15. septembra 2017. godine. Molimo Vas da obavestite i posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu o gore navedenoj odluci UO AKB", navodi se u saopštenju Komore koje potpisuje njen predsednik Vladimir Gajić.

Podsetimo, Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jagodine, sin uglednog advokata Milovana Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja