Bebiron – motiv za najlepša dela!
Foto: Promo

Za roditelje i trudnice – Besplatno stručno savetovalište Bebiron.

Bebiron – motiv za najlepša dela!

Društvo -

Bebiron” projekat je nastao kao potreba i pomoć trudnicama, mamama i tatama i velika akcija je pokrenuta u Beogradu.

Bebiron” projekat obuhvata Viber savetovalište za trudnice i roditelje putem Viber javnog naloga, 24 sata 7 dana u nedelji na vaša pitanja odgovaraju: patronožne sestre, eminentni ginekolozi i pedijatri, nutricionisti…

Deo projekta Bebiron su i “Škola za trudnice i tate” koja obuhvata zdravstveno-vaspitne aktivnosti uz praktični prikaz i rad sa trudnicama.

Školica je besplatna za sve buduće majke i očeve.

foto: Promo

Deo projekta su i Beogradske Bebiron ulice, kampanja na ulicama i trotoarima Beograda koja će roditeljima i deci obezbediti sigurnost, besplatno edukovati i olakšati svakonevicu.

Sama ideja projekta Bebiron je pokrenuta u novembru prošle godine sa Domom zdravlja Palilula i njen je cilj da podigne svest građana da su roditelje sa kolicima ugroženi kao učesnici u saobraćaju zbog nepropisnog parkiranja i nedostatka trotoara u pojedinim delovima grada.

Cilj akcije je obezbediti bezbednu šetnju sa kolicima i decom.

U sklopu ove kampanje proširićemo trotoare, postaviti Bebiron stubiće zbog nepropisnog parkiranja, obezbediti, odnosno obeleziti mesta za Bebiron Porodična parking mesta ispred vrtića, škola, rekreativnih centara, pozorišta, bolnica, domova zdravlja...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track