KRLE ISPROZIVAO BALAŠEVIĆA, a onda mu je odgovorila ĐOLETOVA ĆERKA i UNIŠTILA GA ZA SVA VREMENA!
Foto: Dragan Kadić/Dado Đilas

Nije štedela reči

KRLE ISPROZIVAO BALAŠEVIĆA, a onda mu je odgovorila ĐOLETOVA ĆERKA i UNIŠTILA GA ZA SVA VREMENA!

Društvo -

A ni on joj nije ostao dužan

Marketinški stručnjak i "politički analitičar" blizak svakoj vlasti Nebojša Krstić svakodnevno ulazi u "verbalni rat" na Tviteru, koji se uglavnom završi tako što Krle blokira sve koji ne misle kao on.

Sada je odlučio da isproziva Đorđa Balaševića, međutim, dobio je odgovor od njegove ćerke Bebe Balašević, koja ga je bukvalno verbalno "sahranila".

Naime, Krstić je napisao na Tviteru "je l u novoj Balaševićevoj knjizi ima opisano kako je zavoleo Tita? To je uslov da je kupim"?

- Da nisi bio u našoj kući da kmečiš da da podršku Tadiću da postane predsednik da bi ti mogao da glumiš savetnika možda bi ga i pitao - odgovorila mu je Đoletova ćerka Beba Balašević.

Međutim, na ovome se "komunikacija" iliti vređanje nije zaustavilo. Krstić joj je "pripretio" da ga ne vuče za jezik, a onda ipak pitao "šta misliš, što mu je dao podršku? Zbog mene ili zbog para za film"?

Prepiranje se, naravno, nastavilo pa je Beba odgovorila da kad je on sedeo u njihovoj kući nije ni bilo ideje za film, i da to vrlo dobro zna.

- Ali polazis od sebe pa mislis da su svi intereždžije kao ti - napisala je Beba.

(Espreso.co.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KLJUČNI SVEDOCI U TUŽILAŠTVU! Da li je baka sa kozama videla Zorana Marjanovića na nasipu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track