LAKŠE DO ISPUNJENJA NOVOGODIŠNJIH ŽELJA!
Foto: Promo

LAKŠE DO ISPUNJENJA NOVOGODIŠNJIH ŽELJA!

Društvo -

Sve je spremno za idealno i tradicionalno novogodišnje veče u krugu prijatelja.

Porodica Mitrović je ove godine domaćin, pa su se potrudili da sve bude organizovano na najvišem nivou, kao i da zadovolje sva skrivena očekivanja i ispune želje svojih dragih prijatelja. Bogata večera, veliki izbor pića i muzika omiljenog gitariste upotpuniće doček Nove godine “kod kuće”. Jedino što zadaje muke porodici Mitrović su pokloni. Nije lako ispuniti svačiju “novogodišnju” želju, a pogotovo ako su one opterećenje za budžet koji je u minusu još od leta.

U ovim prazničnim trenucima, povoljno rešenje je Addiko dinarski keš kredit, koji omogućava refinansiranje obaveza u drugim bankama, sa rokom otplate do čak deset godina, bez ograničenja za dodatni keš.

Uz dinarski keš kredit nema neostvarenih želja. Najmanji iznos koji se može podići je 100.000 dinara, a najveći 3 000 000 dinara, uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu već od 8,99 odsto. Pored ostalog, uz dinarski kredit za refinansiranje obaveza obezbeđen je i dodatni keš koji može dopuniti budžet za „prošireni“ spisak poklona. Procedura prijave za ovaj keš kredit je vrlo jednostavna i brza. Zahtev se popunjava na licu mesta, a za preliminarno odobrenje je neophodna samo lična karta. Praznici mogu da počnu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja