ON JE DOBIO STAN U BEOGRADU! UROŠ PROTIĆ IZ ARILJA:  I dalje ne verujem, pravo slavlje tek sledi!
Foto: Printscreen

Uzmi račun i pobedi 2018.

ON JE DOBIO STAN U BEOGRADU! UROŠ PROTIĆ IZ ARILJA: I dalje ne verujem, pravo slavlje tek sledi!

Društvo -

Uroš Protić iz Arilja izvučen je kao dobitnik stana u ovogodišnjoj igri “Uzmi račun i pobedi 2018”.

Njegova porodica je poslala 6 koverata sa računima, od kojih su četiri bila na njegovo ime.

- Bilo je ovo pravo iznenađenje za mene. I dalje ne verujem! Male su šanse bile, da pored svih koverata izvuku baš moju – kaže Uroš, koji nije mogao da sakrije svoje iznenađenje, ali i neopisivu sreću i oduševljenje.

Kako kaže, kada su pročitali njegovo ime nije mogao da veruje, ali ni da dočeka da komisija saopšti da je sve u redu s računima koje je poslao.

- Čekao sam opet da se sve proveri - kaže dobitnik stana za i dodaje da čestitke stižu sa svih strana, a da mu telefon zvoni bez prestanka.

Pravo slavlje tek sledi!

foto: Printscreen

Ovo su svi dobitnici

Glavnu nagradu, stan u beogradskom naselju Braće Jerković, dobio je Uroš Protić iz Arilja, a njegov koverat sa 10 fiskalnih računa, izvukao je bivši golman fudbalske reprezentacije i Partizana, Ivica Kralj.

Dvanaest automobila "fijat 500 L" dobili su Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejičić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Djorđević i Živa Bogaroški.

Dobitnici 10 vaučera "Tehnomanije" u vrednosti od po 60.000 dinara dobili su Zoran Milić, Radmila Djurđević, Gojko Spasojević, Ljiljana Veselinov, Zvonimir Voler, Željko V. Kovačević, Stefan Djokić, Stevan Rašić, Milan Jakovljević i Marijana Stevanović.

Deset vaučera "Gomexa" u iznosu od po 60.000 dinara dobili su Borka Djekić, Dragica Maćešić, Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović, Ranko Kipić i Miroslav Kandić.

(Kurir.rs Foto: Printscreen RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track