Najnovije vesti

OVO JE ARKANOVA MAČKICA: Bila je njegova telohraniteljka, preživela silovanje, otela vojnika i auto da bi došla do žene koju voli...
Foto: PrintScreen, EPA

šokantna ispovest

OVO JE ARKANOVA MAČKICA: Bila je njegova telohraniteljka, preživela silovanje, otela vojnika i auto da bi došla do žene koju voli...

Društvo

Marijana Nalovski Mačkica bila je deo Arkanovih “Tigrova“ i njegova telohraniteljka, a u šokantnoj ispovesti otkrila je kako je biti "mačkica među tigrovima".

Majka ju je ostavila po rođenju u Tašmajdanskom parku, odrasla je u Domu za nezbrinutu decu “Moše Pijade“. Tamo je preživela silovanje. Kako kaže, volela je dva puta, i oba puta – žene, ali se jednom udala - naravno za muškarca. Ona otkriva da joj je naveći ožiljak ostavio rat.

- Bog je namestio da dođem do željka Ražnatovića Arkana. Kasnije se ispostavilo da ništa nije slučajno, jer je on bio prijatelj moje biološke porodice. I sam se iznenadio zbog toga. Počelo je veliko prijateljstvo i imala sam njegovu podršku - priseća se Marijana.

Kako kaže, među "Tigrovima" je vladala stroga disciplina, za šta i danas misli da je u redu.

- Što se tiče seksa, ja ga tamo nisam imala. Bila sam i ostala njegova sestra – tvrdi Marijana.

foto: printscreen

"Željko je znao za moje žene"

U svojoj ispovesti emitovanoj na B92 rekla je i da je Željko znao za njene žene.

- To je normalno prihvatio. Napravio je tešku sprdnju i dobro smo se zezali.

Jednom sam otela vojnika i auto samo da bih otišla da vidim ženu koju sam tad volela. S druge strane, bilo je muškaraca koji su bili gejevi. Njih sam provalila. U tim trenucima su imali veliki problem i strah. Važnije je bilo da se dobro uradi akcija sa što manje žrtava, kao i da spasemo što više naroda. Znam par iz rata koji je kasnije bio godinama u vezi – otkriva ona.

Komentarišući svoje seksualno opredeljenje i iskustvo s okolinom, Mačkica kaže da narod misli da je biti lezbijka ili gej nešto što je “vau“.

- Tako vaspitavaju svoju decu od malih nogu. Kažu im: “Vidiš one čike? Imaju nešto što je bljak!“. Za mene je sve to lepo. I lezbijke i gejevi. U pitanju su bića.

Nebitno kog su pola. Meni je bitna ljubav. Izvinite, ako dobijem ljubav od žene, ja ću se predati i uživati koliko god to da traje - zaključila je ona.

(Kurir.rs/B92)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) „VELIKI BRAT“ U Vladi Srbije! Vulin špijunira Zoranu i Jadranku?!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...