Najnovije vesti

MIŠKOVIĆ KONAČNO OTKRIVA ZAŠTO SE RASTAO SA MILKOM FORCAN: Pomislila je da je moćnija od same kompanije! Pobrkala je identitete, a slušala Tadića!
Foto: Zorana Jevtić

detalje izneo u svojoj autobiografiji

MIŠKOVIĆ KONAČNO OTKRIVA ZAŠTO SE RASTAO SA MILKOM FORCAN: Pomislila je da je moćnija od same kompanije! Pobrkala je identitete, a slušala Tadića!

Društvo

Biznismen Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan.

 

On je u svojoj knjizi, autobiografiji, "Ja, tajkun", rekao da je Forcan u jednom trenutku pomislila da je moćnija od same kompanije.

 

"Strašan je problem kad čovek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, bila je pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno", napisao je Mišković u knjizi. 

 

Dalje dodaje da je ona kao nesumnjivo rečita i vešta žena sebi podizala rejting, a Tadić ju je, na osnovu toga što je od nje čuo uverio da je sudbinski važna za kompaniju.

 

"Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje, pošto od profesionalca očekujete da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo”, napisao je biznismen.

 

 

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV VESTI) IMA LI SRBIJA ČEMU DA SE NADA?! Vučić i Merkel o Kosovu!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...