UŽIVAJTE NA SUNCU SUTRA PRE PODNE: Jer popodne kreće naoblačenje, a negde i pljuskovi
Foto: Profimedia

vreme za vikend

UŽIVAJTE NA SUNCU SUTRA PRE PODNE: Jer popodne kreće naoblačenje, a negde i pljuskovi

Društvo -

U Srbiji će sutra biti toplo i vetrovito. Pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, na zapadu, jugozapadu i jugu ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, jugoistočni, u južnom Banatu i donjem Podunavlju i olujni, topla košava. Jutarnja temperatura od 10 do 16 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 24 do 28 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu sutra toplo i vetrovito. Pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje. Vetar umeren i jak jugoistočni.

Jutarnja temperatura oko 15 Celzijusa, najviša dnevna oko 27 stepeni. Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 22. aprila: Do četvrtka promenljivo oblačno i svežije, mestimično kratkotrajna kiša ili pljuskovi, ponegde praćeni grmljavinom.

Zatim pretežno sunčano i malo toplije. U ponedeljak umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno olujni (topla košava), krajem dana u slabljenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track