PANIKA MEĐU KARAĐORĐEVIĆIMA: Jelisavetina unuka pobegla iz Njujorka, majka i baka je traže
Foto: EPA

strašno

PANIKA MEĐU KARAĐORĐEVIĆIMA: Jelisavetina unuka pobegla iz Njujorka, majka i baka je traže

Društvo -

Jelisaveta Karađorđević sa ćerkom Katarinom Oksenberg pokušava da nađe unuku Indiju kojoj preti zatvor ako ostane lojalna vođi opasne sekte

Princeza Jelisaveta Karađorđević (82) i njena ćerka Katarina Oksenberg (56) nalaze se u Njujork gde pokušavaju da spasu Katarininu ćerku Indiju (26), koja je pobegla posle hapšenja vođe zloglasne sekte NXIVM (Neksijum) kojoj je pripadala.

Vođa zloglasnog kulta Kit Ranijer trenutno je zatvoren u federalnom zatvoru u Bruklinu, a američki mediji objavili su da se Indija tamo preselila nakon što je pobegla iz Njujorka.

Ona, navodno, radi u jednom vegetarijanskom restoranu a menadžer lokala izjavio je da nije znao ko je ona kada je pre 2 meseca zaposlio.

Inače, Ranijer je optužen je za trgovinu ljudima i da je prisiljavao devojke na seks poslednjih 20 godina. Ali i Indiji preti zatvor jer ne želi da svedoči protiv njega i želi da mu ostane lojalna.

"I u zatvor bih otišla samo da njega zaštiti", rekao je novinar Frenk Parlato. "Misli da radi plemenite stvari. Nekome je rekla da će biti kao Nelson Mendela."

Indija i dalje odbija da razgovara sa svojom majkom koja je doletela iz

Kalifornije, ali je razgovarala sa bakom Jelisavetom. Ona joj je jedina šansa da ne ode u zatvor.

Indijina majka Katarina Oksenberg piše knjigu o ovoj strašnoj grupi i mukama kroz koje prolazi njena porodica.

(Kurir.rs/Pagesix.com/Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track