PRINCEZA JELISAVETA MOŽE DA ODAHNE Babić: Unuka Indija je u Njujorku, sad je dobro i radi u restoranu
Foto: EPA

Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze

PRINCEZA JELISAVETA MOŽE DA ODAHNE Babić: Unuka Indija je u Njujorku, sad je dobro i radi u restoranu

Društvo -

Dragan Babić, partner Karađorđevićeve, tvrdi da je unuka princeze dobro

BEOGRAD - Indija radi u jednom restoranu u Njujorku i dobro je! Ovo je rekao Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze Jelisavete Karađorđević, posle informacije da je njena unuka Indija Oksenberg Karađorđević (26) nestala, pišu Novosti.

Povodom informacije da se ćerka princeze i glumice Katarine Oksenberg nalazi među odbeglim članovima sekte NXIVM, Babić kaže da je Jelisaveta pre desetak dana otišla u Njujork i videla se sa njom - kaže Dragan Babić za Novosti i dodaje: "Ona je u kontaktu sa bakom, ali ne želi da komunicira sa majkom Katarinom. Ljuta je na nju, jer je ona raskrinkala čitavu stvar i to iznela u javnost. Pre godinu dana Katarina je saznala da je situacija ozbiljna. Indija mora da se otrgne od svega. Veruje u tu sektu i brani njene prip

foto: Fonet

Na pitanje u kakvom je psihičkom stanju ćerka princeze Katarine Karađorđević, Babić kaže: To ne znam. Jelisaveta je zbog toga otišla u Njujork, želi da pomogne i ćerki i unuci.

Kit Rajner, vođa sekte NXIVM koja se predstavlja kao organizacija koja pomaže ljudima da se bolje osećaju, već je neko vreme iza rešetaka, pod optužbom da se bavio trgovinom ljudima i prisiljavao devojke da mu budu robinje.

(Kurir.rs/Večernje novosti/S. Dobrosavljević/Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track