KURIR OBUKAO MATURANTE: Usrećili smo decu iz domova za nezbrinutu decu
Foto: Kurir

I ove godine VELIKA humanitarna AKCIJA KURIRA

KURIR OBUKAO MATURANTE: Usrećili smo decu iz domova za nezbrinutu decu

Društvo -

Humanitarci Vanja Mijatović, Nikolina Kovač i Jelena Kostov priključile se našoj akciji i pomogle da sredimo maturante od glave do pete

Humanost je jedna od najvrednijih i najlepših osobina koju čovek može da poseduje. Ako činite dobra dela, to ne treba kriti, već svojim primerom pokazati drugima da slede vaš put.

foto: Promo

Društveno odgovorna akcija Kurira "Obucimo maturante iz doma za nezbrinutu decu" uspešno je okončana uz pomoć kompanija i pojedinaca koji su se velikodušno priključili našoj akciji i pomogli da i ove godine usrećimo maturante.

foto: Promo

Naša kompanija organizovala je akciju u kojoj je obezbedila kompletnu garderobu, obuću, šminku i frizuru za maturante štićenike doma za nezbrinutu decu. Najbitnije je da i oni, poput svojih vršnjaka, uživaju u posebnoj maturskoj večeri, koju će nositi kao lepu uspomenu iz školskih dana.

foto: kurir

Udobnu obuću za sve maturante obezbedila je kompanija "Metro obuća", a dečaci su garderobu izabrali u prodavnici muške odeće "Rancco".

foto: Kurir

Vanja Mijatović i Nikolina Kovač sredile su dve rođene sestre M. Đ. i A. Đ. iz doma "Drinka Pavlović" na Senjaku. S obzirom na to da su devojke niske i sitne građe, nova garderoba poznatih pevačica nije im odgovarala, pa su haljine potražile u butiku "Lucija Fashion" na Bulevaru kralja Aleksandra. Vanja je pomogla M. Đ. da izabere toaletu za malu maturu koja priliči njenim godinama, a na važan datum obezbedila joj je šminku kod Bojane Artist u salonu i frizuru u salonu "Ina Style" kako bi upotpunila stajling. - Ne volim da eksponiram svoja humanitarna dela i trudim se da pomažem u tajnosti. Međutim, vašu akciju nisam mogla da odbijem i drago mi je što smo zajedničkim snagama usrećili prelepu devojku - rekla je Mijatovićeva.

U salonu se zatekla i pevačica Anabela Atijas, koja se spontano priključila našoj akciji i za maturantkinju obezbedila prigodan poklon.

Nikolina Kovač je A. Đ. na dan velike mature odvela u salon "Aleksandrija" na Voždovcu, gde su je profesionalno našminkali i napravili joj frizuru. - Drago mi je što sam imala tu privilegiju da učestvujem u Kurirovoj akciji. Ovo je za mene predivno iskustvo i veliko mi je zadovoljstvo što sam bila deo ove velike organizacije - rekla je supruga Saše Kapora.

foto: Kurir

Jelena Kostov provela je ceo dan sa A. M. One su prvo išle da kupe haljinu, potom kod šnajderke radi prepravki, da bi zatim popodnevne sate iskoristile kupujući obuću i tašnu u prodavnici "Metro", a kasnije sređujući se u studiju "Srules". Jelena je maturantkinji poželela sreću u životu, pa joj je poklonila i svoj novi CD da bude veselija uz muziku.

1 / 4 Foto: Promo

- Jedno veliko bravo za Kurir, koji svake godine tradicionalno organizuje ove divne i lepe akcije. Nema ništa lepše nego kad nekome ulepšaš dan, a ja sam ga danas ulepšala jednoj predivnoj devojčici - rekla je pevačica.

Kurir je dobio zahvalnicu Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj
Kurir je dobio zahvalnicu Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj

Kurir.rs

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track