“Paket za dvoje” s bezbroj zadovoljstava i još boljom cenom!
Foto: Promo

AKCIJA KON TIKIJA ZA LETOVANJE U GRČKOJ

“Paket za dvoje” s bezbroj zadovoljstava i još boljom cenom!

Društvo -

Hotel Blue Sea, Glifada. Fantastična lokacija, neverovatna cena. Polazak je 30. juna, a cena aranžmana u KonTikijevom “paketu za dvoje” iznosi 599 evra.

Reč je o malom gradskom hotelu sa 4* modernog dizajna i aranžmanu (11 dana, 10 noćenja) na bazi noćenja sa doručkom. Udaljen je samo 300 metara od jedne od najlepših šljunkovito-peščanih plaža. U blizini je i klub Bolivar, jedan od najpopularnijih u Grčkoj. Do centra Atine (11 kilometara) lako i brzo se stiže linijama gradskog prevoza.

foto: Promo

Postoji i mogućnost da odmor na Glifadi provedete od 30. juna do 10. jula i u hotelu Athens Coast 3* . Hotel je kompletno renoviran ove godine. Nalazi se u strogom centru Glifade, u nesporednoj blizini brojnih restorana, kafića, prodavnica… Cena ovog letovanja na bazi polupansiona i u ponudi s naznakom “paket za dvoje” (avio prevoz) je neverovatnih - 699 evra.

Glifada je deo Atinske rivijere koju čine par manjih mesta kao što su Paljo Faliro, Alimos, Eliniko, Vula, Vuljagmeni i Anavisos... Biser ove priče je Glifada, jedno od najvećih predgrađa u južnom delu grčke prestonice ali i deo grada u kome stanuju najbogatiji Grci, počev od lokalnih muzičkih zvezda pa sve do najpopularnijih sportista.

Pred brojnim gostima Glifada se može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i čistim vodama Saronskog mora, zarad čega je omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet - seta.

Ono što je njen zaštitini znak zove se ŽIVOT NOĆU. Glifada je tada prepuna, neponovljiva, uzavrela, romantična…

foto: Promo

S razlogom jer je apsolutno posebna. Preporučuje se kao destinacija za aktivan odmor. Jednako je atraktivna za one koji insistiraju na vrhunskom provodu ali i za turiste čija je opsesija miran kutak uz mogućnost da lepotu odmora nadograde posetama Atini, brojnim istorijskim lokalitetima u okolini i nezaboravnim izletima.

Još jedna ponuda Kon Tikija, takođe s oznakom “paket za dvoje” zaslužuje pažnju. Reč je o letovanju u Lutrakiju, primorskom gradu s bezbroj zanimljivosti i jednom od najomiljenijih letovališta Atinjana.

U hotelu Ahilion 4* (polazak 30. juna, povratak 10. jula) sva zadovoljstva u paketu za dvoje” koštaju 599 evra. Ne zaboravite da je u ovo ukalkulisana i cena avio-karte, takođe za dvoje.

foto: Promo

U istom hotelu, ali s polaskom 2. jula (do 12. jula) cena aranžmana je nešto skuplja – već od 649 odnosno 699 evra u zavisnosti koju sobu izaberete. Svi aranžmani su, treba posebno naglasiti, napravljeni na bazi polupansiona.

U ponudi KonTikija, takođe u opciji “paketa za dvoje” je i hotel Mantas 4*, polupansion. Nalazi se u centru Lutrakija, 80 metara od plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. U sklopu hotela nalazi se bazen na krovu sa barom. Cena: 699 evra (avio-karte, smeštaj, transferi…).

Ukoliko, međutim želite ono malo više predlog je da za odmor, takođe sa svim pogodnostima koje nudi “paket za dvoje”, odaberete sjani Club Cazino Loutraki 5*.

Lociran je na kraju grada, odnosno na završetku prelepe promenade a u tihom okruženju i sa sadržajima koji svakom odmoru nude dimenziju više. Kompleks bazena kao i prelepa plaža, uz maksimalno komforne sobe i nenametljivu ljubaznost osoblja, učiniće Vaš odmor apsolutno neponovljivim. Cena all inclusive aranžmana (polazak 2. jula, povratak 12. jula) u ovom hotelu iznosi 1.499 evra.

I odmor u čarobnom Lutrakiju, grčkom gradu nadomak Korintskog kanala do kojeg se stiže čarter letom iz Beograda do Atine uz autobuski transfer u trajanju od oko sat vremena, nešto je sasvim posebno. Lutraki je magičan ne samo zbog činjenice što je banjski grad s čudesnom prirodom i plažom na kojoj se već deceniju vijori plava zastavica kao znak kvaliteta, već i zbog načina života ovog primorskog gradića u kome je sve na korak od bilo kog zadovoljstva.

foto: Promo

I ostatak razglednice Lutrakija je prava mala letnja atrakcija. Uz morsku obalu je prelepo šetalište duž kojeg je načičkamo na desetine kafea, kafića i rastorana s ponudom koja daruje osećaj da ste prispeli na destinaciju koja prevazilazi mnoga očekivanja.

Pedesetak metara dalje je glavna gradska ulica koja se završava simpatičnim i neopterećujućim gradskim trgom. U ovom delu su zapravo i prodavnice i suvenirnice, cvećare, restorani i kafei, dobro opremljene prodavnice mešovite robe, marketi u kojima se sve kupuje, ali i hoteli jer se do obale i mora, udaljenog najviše 100 metara, lako stiže izukrštanim uličicama koje povezuju šetalište i glavnu gradsku saobraćajnicu.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track