ŠPANSKA AVIO-KOMPANIJA "VUELING" ISPALILA 150 LJUDI: Celu noć čekali let za Barselonu
Foto: Profimedia

Sramno

ŠPANSKA AVIO-KOMPANIJA "VUELING" ISPALILA 150 LJUDI: Celu noć čekali let za Barselonu

Društvo -

Oko 150 putnika je u noći između subote i nedelje ostavljeno na cedilu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" jer je španska avio-kompanija "Vueling" iznenada otkazala let za Barselonu. Četiri studentkinje kažu za Kurir da su put u Španiju planirale da putuju još u februaru, kada su i kupile karte.

- Noć smo provele na aerodromu. Ovo je za nas ogromno razočaranje! Umesto da sada budemo u Španiji, da se sunčamo na plaži, mi tražimo neku alternativu. Ne znamo šta ćemo da radimo. Konkretno objašnjenje o otkazivanju leta nismo dobili, već je rečeno da su razlozi operativni. Novac nam nisu vratili, rekli su da treba da pišemo zahtev za povraćaj, ali to sigurno neće brzo ići - pričaju one.

Povratnu kartu plaćale su 150 evra, jer su rezervisale pre šest meseci, a one koji su je kupili dan-dva pred put koštala je i po 400 evra. U pres-službi aerodroma "Nikola Tesla" potvrđeno je da je let otkazan, a za razloge nam je rečeno da se obratimo kompaniji. Pozvali smo "Vueling", u kojem su nam rekli da ne mogu da preciziraju razloge.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track